Vanha puutalo Tampereella

18.4.2015

vanhapuutalo-keittio

Tampereella, Viinikan kaupunginosassa sijaitseva vanha 1920-luvulla rakennettu puutalo hurmaa aidolla idyllisellä ilmeellään. Talo on kunnostettu alkuperää kunnioittaen ja mm. tunnelmaa loihtiva vanha puulattia sekä puuhella on säilytetty. Tämä kahteen asuinkerrokseen jaettu 79 neliön kokoinen asunto on kaikessa aitoudessaan kompakti ja erittäin tunnelmallinen koti pienelle perheenalulle. Talosta löytyy lisäksi 40 neliön kokoinen kellaritila, jonka voi loihtia haluamaansa käyttöön. Asunnon myynti-ilmoitus löytyy Etuovi.com -sivuilta.

vanhapuutalo-keittiokaapit

Valkoinen puulattia tuo tiloihin ihanaa valoisuutta. Keittiössä valkoinen sekoittuu kauniisti puisiin kalustepintoihin sekä retrohenkiseen vihertävään seinätapettiin. Kokonaisuus on huolitellun, mutta silti miellyttävän rennon näköinen.

vanhapuutalo-vinokatto

Ylemmässä kerroksessa katon vino muoto loihtii suureen ja avaraan makuutilaan miellyttävää tunnelmaa. Vanhat kalusteet korostavat talon ikää ja ideologiaa. Vanha keinutuoli, lipasto ja ruskeat yksityiskohdat istuvat täydellisesti tilaan.

vanhapuutalo-kattohuone

Yläkerroksen muodostama makuuhuonetila on erittäin kodikas ja tilava. Se on omassa rauhassaan alakerran askareilta.

vanhapuutalo-olohuone

Olohuoneessa vanha kaakeliuuni ja vintage kalusteet muodostavat pohjan tilan tunnelmalle.

vanhapuutalo-eteinen

Vanhojen puutalojen tapaan tilava eteinen toivottaa asukkaan ja vieraat tervetulleiksi. Heti ensimmäisestä askelmasta voi aistia talon aidon tunnelman ja sen elinkaaren. Tarkemmin asuntoon voit tutustua Etuovi.com -palvelussa.

Kuvat etuovi.com

Aurinkotuolit

Arjen eksotiikkaa terassille

Sika-Design kalusteet tuovat kivaa pientä eksotiikkaa arjen sisustukseen ja kesäterassin ilmeeseen.

FDB Møbler huonekalut
Nojatuolit

Tyylikäs ja tasapainottava puu

Puu on materiaalina tasapainottava ja aina tyylikäs lisä sisustukseen. FDB Møbler tarjoaa useita upeita vaihtoehtoja kodin eri tiloihin.