Search
Close this search box.

Vanhaa kunnioittaen jugend-talossa

jugend-asunto-helsinki

Arvopaikalta, Helsingin Ullanlinnasta löytyy upeasti remontoitu 103 neliön kokoinen jugend-talossa oleva asunto, jonka sisustus kunnioittaa rakennuksen vanhoja piirteitä tarjoten kuitenkin samalla kaikki nykypäivän asumismukavuudet. Asunnon sisustussuunnittelusta on vastannut A&A Design.

jugend-asunto-helsinki-6

Puiset kattoparrut tuovat tilaan ihanan rustiikkisen ilmeen ja samalla niihin on saatu kätevästi kiinnitettyä spottivalaisimia vastaamaan tilojen yleisvalaistuksesta. Herkullisia yksityiskohtia ja teollista lookkia metallisella materiaalillaan lisäävät ruokapöydän ylle köysien varaan tehty ”parruvalaisin” sekä keittiön saarekkeen yläpuolelle sijoitetut kupuvalaisimet.

jugend-asunto-helsinki-3

Kokonaisuudesssa on jotain todella uniikkia ja mielenkiintoa herättäviä yksityiskohtia löytyy joka nurkasta.

jugend-asunto-helsinki-4

Rohkeat ja onnistuneet kalustevalinnat sitovat eri aikakaudet ja materiaalit kauniisti yhteen.

jugend-asunto-helsinki-5

Retrohenkinen Smeg jääkaappi, liitutauluseinä sekä tiiliverhoilu seinässä nostavat asunnon tunnelmaa entisestään.

jugend-asunto-helsinki-1

Makuuhuoneeseen mittatilaustyönä tehty sänkyy viimeistelee koko komeuden.

jugend-asunto-helsinki-2

Sänky on kuin oma pieni lounge keidas huoneen nurkassa. Puiseen runkoon kätkeytyy lisäksi runsaasti säilytystilaa ja samalla sängyn voimakashenkinen puumateriaali astuu toden teolla tilan herraksi. Lisää projektista voit luke A&A Design sivuilta.

Kuvat aadesign.fi

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Riutalla pussilakanat
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke