Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Vanhasta uutta

Kun vanhasta tehdään uutta kunnioittaen alkuperäisiä arvoja, syntyy kiehtovia tuloksia. Arkkitehti Anna Noguera on suunnitellut tämän alunperin 1500-luvulla rakennetun asuintalon pohjalta todellisen designhelmen, josta ei tunnelmaa puutu. Rakennuksen ulkokuorta hallitsevat kivimäiset seinämät ja sama linja jatkuu sisätiloissa.

Olohuoneessa on avara tunnelma. Puinen kattorakenne pehmentää muutoin kovaa kivistä ilmettä, jonka rinnalla modernit huonekalut heräävät aivan uudella tavalla henkiin.

Puiset oven- ja ikkunakarmit toimivat miellyttävänä vastakohtana talon seinille. Puu on muutenkin voimakkaasti läsnä tilojen sisustuksessa. Pehmeät ja läpikuultavat tekstiilit loihtivat kaunista tunnelmaa valon tulviessa ikkunoista sisään.

Kylpyhuoneen suunnittelu on juuri niin askeettinen kuin tähän rakennukseen olettaa saattaa. Tänne muutamia lämpimiä tekstiileitä ja viherkasveja niin kokonaisuudesta tulee vähintäänkin hurmaava. Voit tutustua tarkemmin asunnonn yksityiskohtiin Alemanys 5 -verkkosivuilla, josta voit halutessasi myös bookata loman tästä mahtavasta miljööstä.

Kuvat alemanys5.com

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Kaunis jouluinen tunnelma valtaa tämän tyyliltään harmonisen rauhallisen sisustuksen, joka antaa pienille yksityiskohdilla mahdollisuuden nousta esiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Jouluinen tunnelma alkaa hiljalleen valtaamaan tämän tyylikkäästi sisustusten kodin ilmettä. Tumma laattalattia antaa kivan kontrastin vaaleille huonekaluille ja muille sisustuselementeille.