Varastosta toimistoksi

jointeditorial1

Vanha varastorakennus laitettiin uuteen uskoon ja siitä tuli todella näyttävät ja viihtyisät toimitilat Joint Editorialle. Tilan loftimainen rakenne asetti omia haasteita, mutta toisaalta se tarjosi loistavat lähtökohdat toteuttaa riittävän avoimia ja sosiaalisia tilaratkaisuita. Jo heti vastaanotosta paistaa tilan upea arkkitehtuuri ja lämmin tunnelma.

jointeditorial2

Kaiken keskellä sijaitsee yleiset sosiaaliset tilat keittiöineen ja ruokailutiloineen. Tänne on mukava kerääntyä nauttimaan kuppi kahvia ja unohtaa hetkeksi päivän kiireet.

jointeditorial3

Paksut puupalkit viestivät tilan henkeä ja menneisyyttä. Ne luovat samalla upeita yksityiskohtia sekä yhdistävät tilassa käytettyjä puisia materiaaleja toisiinsa.

jointeditorial4

Avoimen työympäristön lisäksi on kiinnitetty tietenkin huomiota tarpeellisiin neuvottelutiloihin, jotka tarjoavat riittävää yksityisyyttä palavereille. Miljöö on todella rento, mutta samalla tyylikäs.

jointeditorial5

Ylätasolla löytyy avoimia työpisteitä, joissa on kuitenkin riittävä työrauha. Luonnonvalosta pitävät huolen tilan ilmavuuden lisäksi suuret kattoikkunat. Näyttävä ja viihtyisi kokonaisuus, joka taipuu moneksi yrityksen tarpeiden kasvaessa ja muuttuessa. Voit tutustua tarkemmin projektiin ja tilaan Jessica Helgerson Interior Design verkkosivuilla.

Mustilla valaisimilla näyttävää ilmettä ja lämmintä tunnelmaa sisustukseen

Musta väri antaa valaisimelle ajattoman tyylikkään ilmeen ja tuo samalla näyttävää kontrastia sisustukseen. Kun syysillat pimenevät entistä aikaisemmin, onkin syytä kiinnittää huomiota tilan valaistukseen.

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.

Valitse täydellinen tyyli terassillesi

Terassikalusteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon terassin olosuhteet sekä tietysti minkälaisia materiaaleja halutaan käyttää ja voiko terassikalusteita hyödyntää myös sisätiloissa.