Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Väri tekee tilan

Värit saavat tilan elämään. Ne myös korostavat tilan ja huonekalujen muotoja sekä piirteitä. Tärkeää värien käytössä on löytää oikeat sävyt. Väriä ei tarvitse toistaa täysin sellaisenaan vaan se voi esiintyä myös tummempana tai vaaleampana. Kuvan olohuoneessa valkoinen on hallitseva väri sekä pintamateriaaleissa että huonekaluissa. Keltaisen ja ruskean sekoitus taideteoksissa ja tekstiileissä saavat ihmeitä aikaan. Tila on paljon lämpimämpi ja kotoisampi.Tällaiset yksityiskohdat on hyvä huomioida, kun otat kuvia vaikkapa myytävästä asunnosta. Harmoninen kokonaisuus tekee katsojaan huomattavasti paremman ensivaikutelman.

Kuva nicolazaccarini.com

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Syksy loistaa nyt kauneimmillaan tarjoillen upeita värejä. Ylellisen pehmeät tekstiilit ovat mitä parhain keino ehostaa sisustusta vuodenaikaankaan sopivilla sävyillä ja täydentää tilojen tunnelmaa.
Matolla on helppo rajata tilan toimintoja toisistaan. Samalla se tuo myös pehmeän ja kodikkaan yksityiskohdan sisustukseen.