Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Värien leikkiä olohuoneessa

Tämä moderni kattohuoneisto on kiedottu monen kirjavaan värimaailmaan. Olohuoneen matolla kiemurtelevat väriraidat toimivat loistavasti katon puuparrujen kanssa. Muutenkin asunnon seinien monimuotoisuus korustuu loistavasti värien ja raitojen täyttämässä olohuoneessa.

Huonekaluissa on sopiva sekoitus modernia ja antiikkia. Valkoiset seinät ja valoisat tilat luovat kodista tilavan tuntuisen, vaikka katon vinopalkit syövätkin huonekorkeutta ja neliöitä. Katso lisää kohteesta välittäjän verkkosivuilta.

Kuvat skeppsholmen.se

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Syksy loistaa nyt kauneimmillaan tarjoillen upeita värejä. Ylellisen pehmeät tekstiilit ovat mitä parhain keino ehostaa sisustusta vuodenaikaankaan sopivilla sävyillä ja täydentää tilojen tunnelmaa.
Matolla on helppo rajata tilan toimintoja toisistaan. Samalla se tuo myös pehmeän ja kodikkaan yksityiskohdan sisustukseen.