Värikkäät tapetit

Leikkisät ja voimakkaat tapetit mielletään helposti vain lastenhuoneeseen sopivaksi, mutta miksipä ei tuoda eläväisiä tapettiseiniä myös kodin muihin tiloihin tai toimistoon. Catalina Estradan monenkirjavat tapetit ovat todella luomuksellisia ja ne puhkuvat energiaa.

Koristeellinen tapetti tuo tilaan aivan uutta ilmettä. Vaikka olisitkin sisustajana rohkea ja innokas kokeilemaan kuvassa näkyvän kaltaisia vaihtoehtoja, kannattaa silti miettiä miten hyvin jo olemassa olevat huonekalut sopivat tapetin kanssa yksiin.

Kalusteiden materiaalit ja värit ovat entistä tärkeämmässä roolissa voimakaspiirteisen tapetin kanssa. Käytä tapetin päävärejä myös kalustevalinnoissa ja yhdistele tapetin tekstuureja tilan tekstiileissä. Myös tapetissa esiintyvät eläimet ja symbolit on sellaisia, joiden tuominen muussa sisustuksessa koriste-esineinä tai muina lisukkeina luovat ainutlaatuisen kokonaisuuden.

Kuvat catalinaestrada.com

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.

Valitse täydellinen tyyli terassillesi

Terassikalusteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon terassin olosuhteet sekä tietysti minkälaisia materiaaleja halutaan käyttää ja voiko terassikalusteita hyödyntää myös sisätiloissa.

Sohvan muotokieli muuttaa tilan sisustusta

Sohvan muotoilu vaikuttaa sisustuksen tunnelmaan, tyyliin ja toiminnallisuuteen.