Search
Close this search box.

Värikkäitä yksityiskohtia

Tästä valon täyttämästä asunnosta löytyy paljon värikkäitä yksityiskohtia, jotka ovat jälleen kerran osoitus siitä, että pienilläkin muutoksilla asuntoon saadaan omaleimaista ja räväkkää ilmettä.

Makuuhuoneen pöydän äärestä löytyvä punainen jakkara jatkaa keittiön ruokaryhmän tuolien linjaa, samoin takana näkyvät punaiset ripustinkoukut. Kirjava matto täydentää mukavasti tilan ilmettä.

Olohuoneen seinustalta löytyy korkea liitutaulu, johon asukkaat voivat jättää viestinsä ja terveisensä. Illanistujaisissa siihen saattaa kertyä myös hauskoja merkintöjä, varsinkin jos vieraita rohkaisee moiseen.

Asunnon ehkä mielenkiintoisin yksityiskohta löytyy olohuoneen sohvan yläpuolelta, jonne on ripustettu vanha ovi. Valkoisena se ei nouse liikaa esiin vaan tarjoaa sopivasti rouheaa lisäilmettä. Voit tutustua tarkemmin kohteeseen sen myyntisivuilla.

Kuvat alvhemmakleri.se

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Olohuoneen sisustus jouluna
Kaunis jouluinen tunnelma valtaa tämän tyyliltään harmonisen rauhallisen sisustuksen, joka antaa pienille yksityiskohdilla mahdollisuuden nousta esiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Jouluinen tunnelma alkaa hiljalleen valtaamaan tämän tyylikkäästi sisustusten kodin ilmettä. Tumma laattalattia antaa kivan kontrastin vaaleille huonekaluille ja muille sisustuselementeille.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke