Väriläiskiä ja yksityiskohtia vaaleassa sisustuksessa

keittio-kalusteet-musta

Skandinaavisen sisustamisen ihailua jatketaan tällä kertaa 60 neliön kokoisella Göteborgissa sijaitsevalla asunnolla. Tässä kaksiossa on miellyttävän rauhallinen tunnelma ja kalusteet ovat löytäneet omille selkeille paikoilleen. Sisustuksesta löytyy myös yksityiskohtia ja näin yleinen vaalea värimaailma ei tee tunnelmaa liian kylmäksi. Asunnon tarkemmat tiedot ja myynti-ilmoitus löytyy Entrancesta.

keittio-valkoinen-sisustus

Valkoinen kaakelointi keittiön välitilassa on yksi suosituimpia sisustustrendejä tämän hetken keittiösuunnittelussa.

keittion-valitila-valkoinen-kaakeli

Seinustalla kiertävä avohylly tarjoaa mainion paikan mausteille, koristeille ja muulle keittiötarpeistolle. Valoina toimivat rennot johtojen varassa roikkuvat hehkulamppuvalaisimet.

keittio-vanha-musta-poyta

Vanha musta vintage henkinen pöytä istuu täydellisesti keittiön tyyliin, jossa moderni valkoinen ja kunnostettu puulattia saavat mustasta loistavaa kontrastia.

sisustus-kakluuni-takka

Olohuoneen nurkkauksesta paistaa tilan herra, vanha kaakeliuuni. Sen koristeellisuus yhdessä katonrajaa kiertävän koristelistan kanssa antaa tyylikkään viimeistelyn asunnolle.

olohuone-sohvaryhma-tuolit-sisustus

Tässä olohuoneessa nautitaan toisten seurasta ja yhdessäolosta. Televisiota ei tilasta löydy, mutta tarpeen tullen sellaisellekin löytyisi mainio paikka seinustalta, kiitos nykytekniikan ohuiden ja huomaamattomien televisioruutujen.

skandinaavinen-sisustus-vintage

Leveä oviaukko avartaa tilaa ja kodin tunnelmaa huimasti.

skandinaavinen-sisustus-pastelli

Eteiseen vievän seinustan viereltä löytyy hauska pastellinvihreä vitriini ja sen päältä ruukussa viherkasvi. Vihreän kanssa samaa sävyä täydentävät nurkkaukseen sijoitetut lasipullot. Helppoa ja kivaa stailausta ihan arkisisustukseen.

makuuhuone-sailytystila-sangyn-alla

Makuuhuoneessa sängyn alta löytyy runsaasti säilytystilaa, samoin päätynä toimivasta lokerikosta. Sängynpääty onkin varsin hauska ja mielenkiintoinen kokonaisuus yövalaisimineen.

makuuhuone-ikkunalauta makuuhuone-sisustus-valoisa

Vaatekaapin lisäksi ripustustilaa vaatteille löytyy liikuteltavasta vaaterekistä.

vaalea-sisustus-eteinen-varikas-naulakko

Eteisessä pirteästä ilmeestä vastaa turkoosi vaatenaulakko. Erillinen vaatehuone auttaa pitämään vaatteet järjestyksessä ja poissa näkyvistä. Lisätietoja asunnosta löydät täältä.

Kuvat entrancemakleri.se

Jaa tämä juttu:
Finlayson Villipedot ja Selviytyjät lakanat
Finlaysonin eläinaiheiset lakanat tuovat ihanan lempeää ja kodikasta tunnelmaa makuuhuoneeseen. Rauhallinen mustavalkoinen värimaailma sopii hyvin mukaan monenlaiseen sisustustyyliin sekä kotiin että mökkimaisemiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Syksy loistaa nyt kauneimmillaan tarjoillen upeita värejä. Ylellisen pehmeät tekstiilit ovat mitä parhain keino ehostaa sisustusta vuodenaikaankaan sopivilla sävyillä ja täydentää tilojen tunnelmaa.
Kähler Urbania kynttilätalo Herregård
Todella hurmaava koriste-esine, jossa kynttilänvalo hehkuu kauniisti talon ikkunoiden sisältä. Kähler Urbania sarjaan kuuluu paljon eri muotoisia kynttilätaloja, joista löytyy varmasti jokaiselle mieluinen.

Myyjä: Nordic Nest

Design House Stockholm Block valaisin
Harri Koskisen suunnittelema todellinen klassikko, joka kestää aikaa ja katseita. Löytää paikkansa helposti vaikkapa senkiltä tai yöpöydältä. Mainio vaihtoehto myös lahjaksi.

Myyjä: Nordic Nest

Käperry lakanoihin
Ylellistä satiinia

Finlayson Kashmir satiinilakanoiden kaunis Paisley-kuosi ja ylellisen pehmeä tuntu tekee makuuhuoneesta entistä houkuttelevamman.

Myyjä: Finlayson