Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Väriläiskiä modernissa kodissa

Kaksikerroksinen maalaiskoti koki muodonmuutoksen, jossa vanhat pinnat saivat uuden ilmeen ja sekoitus uutta ja vanhaa oli valmis. Tilaan jätettiin vanhoja huonekaluja tuomaan kodikkuutta ja lämpöä. Tilan valoisuus nousi uuteen uskoon vaaleiden seinien ja puhtaiden pintojen myötä. Tämän Barcelonassa sijaitsevan kodin suunnittelusta vastasi Joan Arnau Farrás. Hän työskentelee designtoimistossa 05 AM Arquitectura.

Keittiöstä on suora näköyhteys olohuoneeseen sekä pihalle. Suuret ikkunat ja lasiovet tuovatkin valtavan määrän valoa ja väriä tilaan. Modernia yleisilmettä on rikottu luonnollisilla yksityiskohdilla ja materiaaleilla.

Makuuhuoneessa on käytetty värikkäitä tekstiileitä ja soman piristysruiskeen antaa myös seinän hyllytasolla oleva retrovalaisin. Puunsävyiset lattiamatot pehmentävät tilan ilmettä ja sopivat mainosti lattian kanssa.

Kylpyhuone on avara ja valoisa, juuri kuten pitääkin. Aamu- ja iltapesua piristävät ikkunasta avautuva kaunis maisema.

Työpäivän kruunaa suuri terassi, jossa kelpaa viettää aikaa ja seurustella ystävien kanssa.

Kuvat 05am.com

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Kaunis jouluinen tunnelma valtaa tämän tyyliltään harmonisen rauhallisen sisustuksen, joka antaa pienille yksityiskohdilla mahdollisuuden nousta esiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Jouluinen tunnelma alkaa hiljalleen valtaamaan tämän tyylikkäästi sisustusten kodin ilmettä. Tumma laattalattia antaa kivan kontrastin vaaleille huonekaluille ja muille sisustuselementeille.