Search
Close this search box.

Väriläiskiä valkoisella

Firenzessä, Italiassa sijaitseva asunto on todellinen herkkupala. Ultramodernin valkoisen sekaan on tuotu kirkkaita väriläiskiä, jotka muodostavat asunnon sisustuksen jo pelkästään väriensä ansiosta.

Asunnon suunnittelusta vastannut Simone Micheli on kunnioittanut talon alkuperäisiä rakenteita. Suurin osa seinästä ovat alkuperäisessä muodossaan, toki viimeisteltynä uudella maalipinnalla. Sisustus on melko futuristinen, mutta jollain tavalla herkullinen eikä suinkaan olemukseltaan niin kylmä, mitä näin voimakkaasti valkoisen hallitsema koti voisi olla.

Lastenhuoneessa keltainen väri leikkiää seinäpinnoilla ja kalusteissa. Tehostväreinä vihreä ja sinisen sävyt luovat mielenkiintoisen kokonaisuuden. Värikkäät, pienetkin yksityiskohdat nousevat esiin tässä tilassa.

Valkoinen makuuhuone on todella hillitty ja pelkistetty. Seinustaa koristaa suuri peili, jonka ääressä on helppo pukeutua ja valita päin vaatetus. Tässäkin huoneessa seinälle on kiinnitetty suuri pyöreä peili, johon on printattu tekstiä.

Kuvat simonemicheli.com

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Olohuoneen sisustus jouluna
Kaunis jouluinen tunnelma valtaa tämän tyyliltään harmonisen rauhallisen sisustuksen, joka antaa pienille yksityiskohdilla mahdollisuuden nousta esiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Jouluinen tunnelma alkaa hiljalleen valtaamaan tämän tyylikkäästi sisustusten kodin ilmettä. Tumma laattalattia antaa kivan kontrastin vaaleille huonekaluille ja muille sisustuselementeille.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke