Viehättävä kulmahuoneisto

25.9.2015

sisustus-vintage-royal-1

Göteborgissa sijaitseva asunto yhdistelee upeasti juhlallisen, boheemin ja vintage tyylien parhaita puolia. Koristeelliset yksityiskohdat sekä rohkeat valinnat muodostavat sisustuksen punaisen langan tilasta toiseen siirryttäessä. Asunto on myynnissä 55 Kvadrat sivustolla.

sisustus-vintage-royal-2

Ruokatilaan lämpöä tuo kaunis vanha kaakeliuuni. Pöydän koristeellinen muotoilu saa kaverin suuresta lattiapeilistä, joka toimii sekä sisustuksellisena yksityiskohtana että tilaan syvyyttä ja valoa tuovana elementtinä.

sisustus-vintage-royal-3

Timantin muotoiset valaisimet pöydän yllä ovat mainio valinta ja tuovat juhlan jokaiseen arkipäivään. Vanhat puukalusteet ja lasivitriinit rytmittävät kalusteiden valkoista värimaailmaa.

sisustus-vintage-royal-4

sisustus-vintage-royal-5

Rohkea tapettivalinta tuo tilaan energiaa ja sitoo samalla sisustuksen värit yhteen.

sisustus-vintage-royal-6

Olohuoneessa näyttävä matto yhdessä seinällä olevien taideteosten kanssa jatkaa ruokasalin tyyliä. Arkkupöytä ja pehmeät tekstiilit viimeistelevät tilan tunnelman.

sisustus-vintage-royal-7

Huoneen nurkkaukseen sijoitettu takka tuo lämpöä ja pelkistetyn ilmeensä ansiosta sulautuu kauniisti omalle paikalleen.

sisustus-vintage-royal-8

Vaikka huonejaottelu onkin selkeä ja tilat toiminnoiltaan omilla paikoillaan, pohjaratkaisu tekee asunnosta yhtenäisen ja viihtyisän kokonaisuuden.

sisustus-vintage-royal-9

Makuuhuoneessa muhkea sängynpääty pehmentää ja tuo kodikkuutta. Myös täältä löytyy suuri pehmeä matto, joka lisää viihtyvyyttä ja antaa kivasti kontrastia vanhalle puulattialle.

sisustus-vintage-royal-10

Myös tästä tilasta löytyy oma kaakeliuuni.

sisustus-vintage-royal-11 sisustus-vintage-royal-12

Keittiön hieman poikkeava muoto tekee siitä mielenkiintoisen. Vanhat säilytyskomerot kätkevät mainiosti säilytystilaa ja näin irralliset kaapistot on saatu pidettyä kompaktilla mallilla.

sisustus-vintage-royal-13 sisustus-vintage-royal-14

Keittiön tyylissä yhdistyvät eri vuosikymmenet, kodikas maalaismainen tunnelma ja modernin keittiön yksinkertaisuus.

sisustus-vintage-royal-15

Metalliset kattovalaisimet tuovat tilaan ripauksen rouheutta ja lopun viimeistelystä pitävät huolen värikkäät tuolit ja seinämaalaukset.

sisustus-vintage-royal-16

Ihana, lämmin ja rohkeasti sisustettu asunto, josta löytyy inspiraatioita monenlaiselle sisustajalle. Tarkemmin kohteeseen voit tutustua 55 Kvadrat sivuilla.

Kuvat Anders Bergstedt / 55kvadrat.se

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.