Search
Close this search box.

Viehättävä kulmahuoneisto

sisustus-vintage-royal-1

Göteborgissa sijaitseva asunto yhdistelee upeasti juhlallisen, boheemin ja vintage tyylien parhaita puolia. Koristeelliset yksityiskohdat sekä rohkeat valinnat muodostavat sisustuksen punaisen langan tilasta toiseen siirryttäessä. Asunto on myynnissä 55 Kvadrat sivustolla.

sisustus-vintage-royal-2

Ruokatilaan lämpöä tuo kaunis vanha kaakeliuuni. Pöydän koristeellinen muotoilu saa kaverin suuresta lattiapeilistä, joka toimii sekä sisustuksellisena yksityiskohtana että tilaan syvyyttä ja valoa tuovana elementtinä.

sisustus-vintage-royal-3

Timantin muotoiset valaisimet pöydän yllä ovat mainio valinta ja tuovat juhlan jokaiseen arkipäivään. Vanhat puukalusteet ja lasivitriinit rytmittävät kalusteiden valkoista värimaailmaa.

sisustus-vintage-royal-4

sisustus-vintage-royal-5

Rohkea tapettivalinta tuo tilaan energiaa ja sitoo samalla sisustuksen värit yhteen.

sisustus-vintage-royal-6

Olohuoneessa näyttävä matto yhdessä seinällä olevien taideteosten kanssa jatkaa ruokasalin tyyliä. Arkkupöytä ja pehmeät tekstiilit viimeistelevät tilan tunnelman.

sisustus-vintage-royal-7

Huoneen nurkkaukseen sijoitettu takka tuo lämpöä ja pelkistetyn ilmeensä ansiosta sulautuu kauniisti omalle paikalleen.

sisustus-vintage-royal-8

Vaikka huonejaottelu onkin selkeä ja tilat toiminnoiltaan omilla paikoillaan, pohjaratkaisu tekee asunnosta yhtenäisen ja viihtyisän kokonaisuuden.

sisustus-vintage-royal-9

Makuuhuoneessa muhkea sängynpääty pehmentää ja tuo kodikkuutta. Myös täältä löytyy suuri pehmeä matto, joka lisää viihtyvyyttä ja antaa kivasti kontrastia vanhalle puulattialle.

sisustus-vintage-royal-10

Myös tästä tilasta löytyy oma kaakeliuuni.

sisustus-vintage-royal-11 sisustus-vintage-royal-12

Keittiön hieman poikkeava muoto tekee siitä mielenkiintoisen. Vanhat säilytyskomerot kätkevät mainiosti säilytystilaa ja näin irralliset kaapistot on saatu pidettyä kompaktilla mallilla.

sisustus-vintage-royal-13 sisustus-vintage-royal-14

Keittiön tyylissä yhdistyvät eri vuosikymmenet, kodikas maalaismainen tunnelma ja modernin keittiön yksinkertaisuus.

sisustus-vintage-royal-15

Metalliset kattovalaisimet tuovat tilaan ripauksen rouheutta ja lopun viimeistelystä pitävät huolen värikkäät tuolit ja seinämaalaukset.

sisustus-vintage-royal-16

Ihana, lämmin ja rohkeasti sisustettu asunto, josta löytyy inspiraatioita monenlaiselle sisustajalle. Tarkemmin kohteeseen voit tutustua 55 Kvadrat sivuilla.

Kuvat Anders Bergstedt / 55kvadrat.se

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Riutalla pussilakanat
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke