Search
Close this search box.

Viehättävän vaaleaa

valkea-sisustus-1

Tässä ruotsalaisessa kodissa on raikkaan vaaleat sävyt ja valkoinen luovat ihanan valoisan tunnelman. Hillityn yksinkertaista värimaailmaa on tehostetty lukuisilla sisustusyksityiskohdilla kuten printtijulisteilla, tekstiileillä ja avohyllyköillä, jotka tarjoavat paitsi koriste-esineillä näköalapaikkoja myös käytännön säilytystilaa.

valkea-sisustus-2

Keittiön valkoiseen ilmeeseen on saatu luonnetta näyttävillä vetimillä sekä välitilan tiilimäisellä kaakeloinnilla.

valkea-sisustus-3

Olohuoneessa tyynyt ja seinää rytmittävät julisteet tekevät tilasta juuri asukkaan itsensä näköisen.

valkea-sisustus-4

Matalalle asetettu String hyllykkö toimii loistavana säilytyskalusteena ja rytmiä hyllykölle antaa kolme taulukehystä hyllyjen yläpuolella.

valkea-sisustus-5

Makuuhuoneessa ei ole säästelty tyynyjen kanssa, jotka tekevät petauksesta erittäin muhkean ja kutsuvan näköisen. Huoneen kulmassa vanha kakluuni

valkea-sisustus-6

Lastenhuoneessa ruutukuviot ja viirit katonrajassa keventävät tilan tunnelmaa sekä lisäävät leikkisyyttä.

valkea-sisustus-7

Satukirjat, reput ja muut päivittäiset käyttöesineet ovat löytäneet paikkansa kätevästi seinustalla. Lastenhuoneessa seinäpinta-ala kannattaakin käyttää tehokkaasti hyödyksi, tavarat kun eivät muutenkaan lapsen arjessa kovin usein löydä takaisin säilytyskalusteisiin. Tämä koti löytyi Stadshem -sivuilta.

Kuvat stadshem.se

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Riutalla pussilakanat
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke