Viehättävän vaaleaa

16.7.2015

valkea-sisustus-1

Tässä ruotsalaisessa kodissa on raikkaan vaaleat sävyt ja valkoinen luovat ihanan valoisan tunnelman. Hillityn yksinkertaista värimaailmaa on tehostetty lukuisilla sisustusyksityiskohdilla kuten printtijulisteilla, tekstiileillä ja avohyllyköillä, jotka tarjoavat paitsi koriste-esineillä näköalapaikkoja myös käytännön säilytystilaa.

valkea-sisustus-2

Keittiön valkoiseen ilmeeseen on saatu luonnetta näyttävillä vetimillä sekä välitilan tiilimäisellä kaakeloinnilla.

valkea-sisustus-3

Olohuoneessa tyynyt ja seinää rytmittävät julisteet tekevät tilasta juuri asukkaan itsensä näköisen.

valkea-sisustus-4

Matalalle asetettu String hyllykkö toimii loistavana säilytyskalusteena ja rytmiä hyllykölle antaa kolme taulukehystä hyllyjen yläpuolella.

valkea-sisustus-5

Makuuhuoneessa ei ole säästelty tyynyjen kanssa, jotka tekevät petauksesta erittäin muhkean ja kutsuvan näköisen. Huoneen kulmassa vanha kakluuni

valkea-sisustus-6

Lastenhuoneessa ruutukuviot ja viirit katonrajassa keventävät tilan tunnelmaa sekä lisäävät leikkisyyttä.

valkea-sisustus-7

Satukirjat, reput ja muut päivittäiset käyttöesineet ovat löytäneet paikkansa kätevästi seinustalla. Lastenhuoneessa seinäpinta-ala kannattaakin käyttää tehokkaasti hyödyksi, tavarat kun eivät muutenkaan lapsen arjessa kovin usein löydä takaisin säilytyskalusteisiin. Tämä koti löytyi Stadshem -sivuilta.

Kuvat stadshem.se

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.