Viettelevä valkoinen

8.3.2016

olohuone-vaalea-sisustus-skandinaavinen

Vaaleasta sisustuksesta on helppo ammentaa uusia mielenkiintoisia yksityiskohtia. Tummat huonekalut ja sopivasti vaihtelevat materiaalit tekstuuripintoineen tuovat tähän Alvhem -sivustolla myynnissä olevaan kaksioon miellyttävän sekä tyylikkään tunnelman, jota täydentää tietenkin vanha valkoiseksi maalattu puulattia ja olohuoneen makuuhuoneesta erottavat pariovet.

olohuone-tyyli-vaalea-sisustus-skandinaavinen

Olohuoneen kevyt vaalea pohja elää ajankohdan mukaan jo pienimmistäkin vivahteista. Muhkea vaalea sohva ja nojatuoli ovat saaneet rinnalleen kontrastia mustista kahvipöydistä, kirjahyllyköstä sekä kehystetyistä seinäjulisteista.

makuuhuone-kakluuni-vaalea-sisustus-skandinaavinen

Makuuhuoneen lämpimästä tunnelmasta pitää huolen vanha kakluuni, jonka metalliset luukut yhdistyvät kauniisti pyöreään yöpöytään ja seinävalaisimeen.

vaatekaappi-vaalea-sisustus-skandinaavinenkeittio-vaalea-sisustus-skandinaavinen

Keittiön ilmeeseen särmää tuovat tiiliseinän rouhea pinta ja rustiikkinen ruokapöytä mustine tuoleineen. Keittiön yläkaappien avonainen ja väljä sijoittelu saavat myös muun keittiötilan tuntumaan ilmavalta.

keittio-tyyli-vaalea-sisustus-skandinaavinen keittio-kontrasti-vaalea-sisustus-skandinaavinen

Valkoiset pinnat, metalliset yksityiskohdat, lämmin puu ja rapsakka tiilipinta muodostavat todella toimivan kokonaisuuden.

parveke-vaalea-sisustus-skandinaavinen

Keittiöstä pääsee kätevästi tunnelmalliselle parvekkeelle.

kylpyhuone-vaalea-sisustus-skandinaavinen

Kuvat alvhemmakleri.se

Aurinkotuolit

Arjen eksotiikkaa terassille

Sika-Design kalusteet tuovat kivaa pientä eksotiikkaa arjen sisustukseen ja kesäterassin ilmeeseen.

FDB Møbler huonekalut
Nojatuolit

Tyylikäs ja tasapainottava puu

Puu on materiaalina tasapainottava ja aina tyylikäs lisä sisustukseen. FDB Møbler tarjoaa useita upeita vaihtoehtoja kodin eri tiloihin.