Viettelevä valkoinen

olohuone-vaalea-sisustus-skandinaavinen

Vaaleasta sisustuksesta on helppo ammentaa uusia mielenkiintoisia yksityiskohtia. Tummat huonekalut ja sopivasti vaihtelevat materiaalit tekstuuripintoineen tuovat tähän Alvhem -sivustolla myynnissä olevaan kaksioon miellyttävän sekä tyylikkään tunnelman, jota täydentää tietenkin vanha valkoiseksi maalattu puulattia ja olohuoneen makuuhuoneesta erottavat pariovet.

olohuone-tyyli-vaalea-sisustus-skandinaavinen

Olohuoneen kevyt vaalea pohja elää ajankohdan mukaan jo pienimmistäkin vivahteista. Muhkea vaalea sohva ja nojatuoli ovat saaneet rinnalleen kontrastia mustista kahvipöydistä, kirjahyllyköstä sekä kehystetyistä seinäjulisteista.

makuuhuone-kakluuni-vaalea-sisustus-skandinaavinen

Makuuhuoneen lämpimästä tunnelmasta pitää huolen vanha kakluuni, jonka metalliset luukut yhdistyvät kauniisti pyöreään yöpöytään ja seinävalaisimeen.

vaatekaappi-vaalea-sisustus-skandinaavinenkeittio-vaalea-sisustus-skandinaavinen

Keittiön ilmeeseen särmää tuovat tiiliseinän rouhea pinta ja rustiikkinen ruokapöytä mustine tuoleineen. Keittiön yläkaappien avonainen ja väljä sijoittelu saavat myös muun keittiötilan tuntumaan ilmavalta.

keittio-tyyli-vaalea-sisustus-skandinaavinen keittio-kontrasti-vaalea-sisustus-skandinaavinen

Valkoiset pinnat, metalliset yksityiskohdat, lämmin puu ja rapsakka tiilipinta muodostavat todella toimivan kokonaisuuden.

parveke-vaalea-sisustus-skandinaavinen

Keittiöstä pääsee kätevästi tunnelmalliselle parvekkeelle.

kylpyhuone-vaalea-sisustus-skandinaavinen

Kuvat alvhemmakleri.se