Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Viettelevä valkoinen

olohuone-vaalea-sisustus-skandinaavinen

Vaaleasta sisustuksesta on helppo ammentaa uusia mielenkiintoisia yksityiskohtia. Tummat huonekalut ja sopivasti vaihtelevat materiaalit tekstuuripintoineen tuovat tähän Alvhem -sivustolla myynnissä olevaan kaksioon miellyttävän sekä tyylikkään tunnelman, jota täydentää tietenkin vanha valkoiseksi maalattu puulattia ja olohuoneen makuuhuoneesta erottavat pariovet.

olohuone-tyyli-vaalea-sisustus-skandinaavinen

Olohuoneen kevyt vaalea pohja elää ajankohdan mukaan jo pienimmistäkin vivahteista. Muhkea vaalea sohva ja nojatuoli ovat saaneet rinnalleen kontrastia mustista kahvipöydistä, kirjahyllyköstä sekä kehystetyistä seinäjulisteista.

makuuhuone-kakluuni-vaalea-sisustus-skandinaavinen

Makuuhuoneen lämpimästä tunnelmasta pitää huolen vanha kakluuni, jonka metalliset luukut yhdistyvät kauniisti pyöreään yöpöytään ja seinävalaisimeen.

vaatekaappi-vaalea-sisustus-skandinaavinenkeittio-vaalea-sisustus-skandinaavinen

Keittiön ilmeeseen särmää tuovat tiiliseinän rouhea pinta ja rustiikkinen ruokapöytä mustine tuoleineen. Keittiön yläkaappien avonainen ja väljä sijoittelu saavat myös muun keittiötilan tuntumaan ilmavalta.

keittio-tyyli-vaalea-sisustus-skandinaavinen keittio-kontrasti-vaalea-sisustus-skandinaavinen

Valkoiset pinnat, metalliset yksityiskohdat, lämmin puu ja rapsakka tiilipinta muodostavat todella toimivan kokonaisuuden.

parveke-vaalea-sisustus-skandinaavinen

Keittiöstä pääsee kätevästi tunnelmalliselle parvekkeelle.

kylpyhuone-vaalea-sisustus-skandinaavinen

Kuvat alvhemmakleri.se

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Nuku pehmeästi ja mukavasti Unipussin suojassa, joka kulkee kätevästi mukana kesän mökkireissuilla, kyläilyillä ja sopii hyvin myös lahjaksi ystävälle.
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.