Search
Close this search box.

Vihervaara

Kannustalon Vihervaara tekee monen suomalaisen unelmista totta. Se on arjen ehdoilla suunniteltu avara ja tilava koti, joka hurmaa asukkaansa heti ensi hetkestä. Vihervaaran kanssa on yhdistynyt Long Island mallisto, joten vaihtoehtoja löytyy monenlaisiin tarpeisiin.

Sisällä valoisuus ja avarat tilat ovat tärkeässä roolissa, jolloin perheen yhdessäolo tulee entistä tiiviimmäksi.

Rakenteiden kauniit mutta sopivan yksinkertaiset yksityiskohdat viimeistelevät kokonaisvaikutelman.

Suuret ovet tilojen välissä yhdistävät ja tarpeen tullen myös rauhoittavat asumista. Tämä tarjoaa myös sisustajalle paljon mielenkiintoisia mahdollisuuksia.

Peseytymistilat vastaavat vaativammankin asukkaan tarpeita. Lasinen seinä helpottaa jälkikasvun vahtimista saunomisen keskellä. Valoa on kaikkialla, mutta sopivilla sisustusratkaisuilla tätäkin yltäkylläisyyttä saa torjuttua, tarpeen ja oman halunsa mukaan. Voit tutustua tarkemmin vaihtoehtoihin Kannustalo -verkkosivuilla.

Kuvat kannustalo.fi

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Olohuoneen sisustus jouluna
Kaunis jouluinen tunnelma valtaa tämän tyyliltään harmonisen rauhallisen sisustuksen, joka antaa pienille yksityiskohdilla mahdollisuuden nousta esiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Jouluinen tunnelma alkaa hiljalleen valtaamaan tämän tyylikkäästi sisustusten kodin ilmettä. Tumma laattalattia antaa kivan kontrastin vaaleille huonekaluille ja muille sisustuselementeille.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke