Viihtyisä kaksio Helsingissä

19.9.2013

kaksio-helsinki1

Loistavalla paikalla Helsingin Töölössä, lähellä Hietaniemen puistoja ja merenrantaa sijaitseva 58 neliöinen kaksio on sisustettu modernisti, kunnitoittaen rakennuksen vanhoja ominaispiirteitä. Asunto on myynnissä Oikotiellä.

kaksio-helsinki2

Upea puinen lattia sekä näyttävät makuuhuoneen olohuoneesta erottavat pariovet henkivät menneiden vuosikymmenten tunnelmaa.

kaksio-helsinki3

Modernista valkoisesta ilmeestään huolimatta asunnossa vallitsee lämmin tunnelma. Erityisen suuren kiitoksen saa makuuhuoneesta löytyvä runsas säilytystila sekä yleinen valoisuus ja avaruuden tunne.

kaksio-helsinki4

Ottaen huomioon tilan rajalliset neliöt myös keittiöstä on saatu toimiva kokonaisuus aikaan, unohtamatta kaappitilaa. Keittiöstä pääsee hauskasti kulkemaan suoraan makuuhuoneeseen tai olohuoneeseen.

kaksio-helsinki5

Keittiössä lattiamateriaaliksi valittu vaaleampi laminaatti mukailee olohuoneen ja makuuhuoneen aitoa lautalattiaa.

kaksio-helsinki6

Kylpyhuoneesta löytyy kaikki tarvittava ja se on tyyliltään yhtä vaalea kuin muukin asunto. Oikein viihtyisä ja toimiva kokonaisuus, jossa kelpaa asustella jo pelkästään loistavan sijaintinsa vuoksi. Asunnon myynti-ilmoituksen löydät Oikotie -verkkosivuilta.

Kuvat oikotie.fi

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.