Villa Kataya

22.4.2012

Helsingissä, Lauttasaaren rannalla sijaitseva Villa Kataya tarjoaa mahtavat puitteet tyylikkään tilaisuudeen järjestemiseen, olipa kyse sitten yritystilaisuudesta tai yksityisistä juhlista. Upea miljöö, hyvät edustustilat ja tietenkin tilava terassi poreammeineen takaavat vaativammankin vieraan viihtyvyyden.

Laadukkaat ja tyylikkäät kotimaiset designkalusteet tekevät sisustuksesta skandinaavisen kauniin ja arvokkaan näköisen, unohtamatta kuitenkaan tilassa vallitsevaa rentoa tunnelmaa.

Saunaosaston yhteydessä on viihtyisä lounge, johon voi tulla vilvoittelemaan ja nauttimaan ystävien seurasta.

Itse saunan puolelle mahtuu samaan aikaan useampikin löylymajuri. Tilaa avartaa koko seinän levyiset lasiovet.

Saunahetken kruunaa reilun kokoinen terassi, josta löytyy myös poreamme. Tänne on mukava tulla virkistymään tai nauttimaan lämpimästä auringonpaisteesta. Näkymä merelle antaa terassille viimeisen silauksen.

Kokonaisuuten Villa Kataya on todella tyylikäs ja viihtyisä tila järjestää monenlaisia tilaisuuksia. Tarkemmin aiheeseen voit tutustua Villa Katayan omilla verkkosivuilla.

Kuvat villakataya.fi

Aurinkotuolit

Arjen eksotiikkaa terassille

Sika-Design kalusteet tuovat kivaa pientä eksotiikkaa arjen sisustukseen ja kesäterassin ilmeeseen.

FDB Møbler huonekalut
Nojatuolit

Tyylikäs ja tasapainottava puu

Puu on materiaalina tasapainottava ja aina tyylikäs lisä sisustukseen. FDB Møbler tarjoaa useita upeita vaihtoehtoja kodin eri tiloihin.