Villa Merengue

villa-merengue-1

Villa Merengue by Honka on Kalajoen loma-asuntomessuille rakennettu upea 100-neliöinen hirsihuvila joka hurmaa sekä ulkoa että sisältä. Talon muodoissa ja olemuksessa paistaa ajattomuus, joka toisaalta henkii perinteistä hirsirakentamista, toisaalta taas modernia loma-asumista astetta ylellisemmissä puitteissa.

villa-merengue-2

Olohuone ja ruokailutila/keittiö yhdistyvät yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi, jossa on mukava viettää aikaa yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Seinänkorkuisista lasi-ikkunoista tulvii sisään lämmintä valoa liittäen samalla ympäröivän luonnon osaksi huvilan sisustusta.

villa-merengue-3

Hirsi antaa sisustajalle paljon mahdollisuuksia ja puupintana se elää ajan ja tyylien mukana. Käyttämällä erilaisia sävytteitä hirren pintaan saa haluamaansa värimaailmaa piristämään sisustusta.

villa-merengue-4

Makuuhuoneessa vallitsee lämmin ja kotoisa tunnelma. Pehmeitä tekstiileitä ja riittävästi luonnonvaloa.

villa-merengue-5

Viileiden kesäiltojen aikaan voi siirtyä pihalta lasitetulle sisäterassille, jossa voi rauhassa jatkaa maisemien ihailua samalla nauttien takkatulen lämmöstä.

villa-merengue-6

Tummansävyisessä saunassa väriäämättömät lauteet nousevat upeasti esiin.

villa-merengue-7

Vessan ilme noudattelee muun sisustuksen modernia linjaa. Loma-asuntomessuilla olevan Villa Merenguen sisustuksesta on vastannut Jaana Niemi / Sisustuspaletti. Lisää kuvia ja tietoja kohteesta voit katsoa Honka -verkkosivuilta.

JAA
Edellinen artikkeliVilla Ilo
Seuraava artikkeliKontio Laajaranta

2 KOMMENTIT

Comments are closed.