Villa Taavetti

29.1.2015

villa-taavetti-kelomokki

Villa Taavetti on upea kelomökki Nuuksion kansallispuiston maisemissa. Mökki on vuokrattavissa loma- ja kokouskäyttöön tarjoten loistavat puitteet keskellä luonnonrauhaa. Kolme makuuhuonetta ja yhtenäinen keittiö/oleskelutila antaa hyvät lähtökohdat niin onnistuneen tiimipäivän järjestämiseen kuin koko perheen lomailuunkin. Mökin vuokraamisesta vastaava Hawkhill Nature tarjoaa myös paljon oheispalveluita, joilla saat lomaasi tai tapahtumaasi hyvää lisäväriä.

kelomokki-keittio

Keittiössä kaapinovien elävä harmaa pinta yhdessä rosteristen kodinkoneitten kanssa sointuu mainiosti ympäröivään harmaanruskeaan keloseinään. Näin kunnioitetaan samalla luonnollista sisustustyyliä tinkimättä kuitenkaan laaturatkaisuista.

kelomokki-oleskelutilat

Oleskelutilan toisesta päästö löytyy lämmittävä takka. Yleisvalaistuksesta huolen pitävät kattopaneeleihin upotetut spottivalaisimet.

kelomokki-oleskelutilat2

Ruokapöytä ja oleskelutilat yhdistyvät toimivaksi kokonaisuudeksi, mikä helpottaa yhdessäoloa ja seurustelua. Vino kattorakenne luo tilaan mielenkiintoisen vaikutelman. Riippuvalaisin pöydän päällä rytmittää mukavasti sisustusta ja tarjoaa samalla tietenkin tarpeellista valoa illallispöydän ääreen.

kelomokki-makuuhuone-oranssi

Makuuhuone on saanut kodikkaan ja lämpimän oranssin tehostevärin.

kelomokki-makuuhuone-vihrea

Myös toiseen makuuhuoneeseen on tuotu kodikkuutta lämpimän sävyisillä tekstiileillä. Vihreä onkin oiva valinta mökkimaisemaan.

kelomokki-kylpyhuone

Kylpyhuoneesta löytyy valoisa ja pelkistetty mustavalkoinen kaakelointi ja taustalla kutsuvasti odotteleekin jo kelon sävyttämä löylyhuone.

kelomokki-sauna

Saunassa on tunnelma juuri sellainen kuin se mökillä pitääkin olla. Samalla kun voit nauttia lämpimistä löylyistä voit ihailla ikkunasta avautuvaa luontomaisemaa.

villa-taavetti-kelomokki-talvi

Villa Taavetti on vuokrattavissa myös talviaikaan. Tällöin kansallispuiston maisemat tarjoavat hulppeita lumisia maisemia ja todellisia elämyksiä. Hankiseikkailujen jälkeen on ihana kerääntyä pihan nuotiopaikan ääreen herkuttelemaan ja saunaan hikoilemaan. Tarkemmat tiedot mökistä löydät Hawkhill Naturen verkkosivuilta.

Kuvat hawkhill.fi

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.