Search
Close this search box.

Villa Taiga

lomakoti-honka-villataiga1

Hongan Villa Taiga on tyylikäs ja moderni lomakoti, joka tarjoaa hulppeat maisemat ja tilat täydellisen mökkiviikonlopun viettoon. Yksinkertaisen valkoinen sisustus antaa suurista ikkunoista avautuvan luontomaiseman ottaa tila haltuun. Tämän mökin koko seinän korkuisista ikkunoista kelpaa katsella vuodenaikojen vaihtuvan. Talon suunnittelusta on vastannut Carl Johan Mether.

lomakoti-honka-villataiga2

Keittiössä ja ruokatilassa modernit kiiltävät pinnat yhdistyvät toimivaksi kokonaisuudeksi talon hirsirakenteiden kanssa. Värimaailmasta pitävät huolen taustalla avautuva maisema sekä tietenkin herkulliset ja näyttävät kattaukset.

lomakoti-honka-villataiga3

Olohuoneesta löytyvä kiviseinätehoste on myös osa makuuhuoneen sisustusta. Siitä muodostuu samalla sängynpääty. Isoista ikkunoista aamulla tulvivat auringonsäteet herättävät uuteen päivään ja saavat aikaan rauhallisen mielen.

lomakoti-honka-villataiga4

Terassille mahtuu vaikkapa palju saunomisen jatkeeksi. Talo sulautuu mukavasti ympäröivään luontoon ja tumma hirsirakenne antaa sille juuri sopivasti luonnetta. Tarkemmin talomalliin voit tutustua Honka -verkkosivuilla.

Kuvat honka.fi

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Olohuoneen sisustus jouluna
Kaunis jouluinen tunnelma valtaa tämän tyyliltään harmonisen rauhallisen sisustuksen, joka antaa pienille yksityiskohdilla mahdollisuuden nousta esiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Jouluinen tunnelma alkaa hiljalleen valtaamaan tämän tyylikkäästi sisustusten kodin ilmettä. Tumma laattalattia antaa kivan kontrastin vaaleille huonekaluille ja muille sisustuselementeille.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke