Villa Taiga

8.3.2013

lomakoti-honka-villataiga1

Hongan Villa Taiga on tyylikäs ja moderni lomakoti, joka tarjoaa hulppeat maisemat ja tilat täydellisen mökkiviikonlopun viettoon. Yksinkertaisen valkoinen sisustus antaa suurista ikkunoista avautuvan luontomaiseman ottaa tila haltuun. Tämän mökin koko seinän korkuisista ikkunoista kelpaa katsella vuodenaikojen vaihtuvan. Talon suunnittelusta on vastannut Carl Johan Mether.

lomakoti-honka-villataiga2

Keittiössä ja ruokatilassa modernit kiiltävät pinnat yhdistyvät toimivaksi kokonaisuudeksi talon hirsirakenteiden kanssa. Värimaailmasta pitävät huolen taustalla avautuva maisema sekä tietenkin herkulliset ja näyttävät kattaukset.

lomakoti-honka-villataiga3

Olohuoneesta löytyvä kiviseinätehoste on myös osa makuuhuoneen sisustusta. Siitä muodostuu samalla sängynpääty. Isoista ikkunoista aamulla tulvivat auringonsäteet herättävät uuteen päivään ja saavat aikaan rauhallisen mielen.

lomakoti-honka-villataiga4

Terassille mahtuu vaikkapa palju saunomisen jatkeeksi. Talo sulautuu mukavasti ympäröivään luontoon ja tumma hirsirakenne antaa sille juuri sopivasti luonnetta. Tarkemmin talomalliin voit tutustua Honka -verkkosivuilla.

Kuvat honka.fi

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.