Search
Close this search box.

Vintagen hurmaa

sisustus-vintage-3

Göteborgissa sijaitsevan kerrostaloasunnon sisustus hehkuu kodikasta vintage tyyliä, jossa kaikille huonekaluille ja sisustuselementeille löytyy oma paikkansa. Valkoinen väri herää upeasti henkiin vanhan puulattian lämpimästä rusehtavasta sävystä sekä kalusteiden valkoisen ja ruskean muodostamasta tasapainosta. Asunto on myynnissä 55 Kvadrat -verkkosivuilla.

sisustus-vintage-4

Makuuhuoneessa vanha kaakeliuuni loihtii henkeä ja lämpöä tilan sisustukseen. Oven koristeellinen muotoilu saa kaverin vanhasta puisesta kaapista.

sisustus-vintage-5sisustus-vintage-6

Keittiön valtaa valkoinen väri, joka näyttäytyy useassa muodossa ja sisustuksen eri elementeissä. Kaapinovien vetimet toimivat mainiosti yksiin rosteripintaisten keittiökoneiden kanssa.

sisustus-vintage-7

Koko seinän korkuinen kaapisto tuo säilytystilaa keittiöön ja sopii loistavasti tilan ilmeeseen. Vanhat puiset nojatuolit ruokapöydän ympärillä antavat kivaa kontrasti.

sisustus-vintage-8

Keittiö on tyyliltään hyvin ajaton. Se näyttää samaan aikaan sekä vanhalta että uudelta.

sisustus-vintage-9

Olohuoneen sisustus on rauhallinen ja tasapainoinen. Kauniit puiset huonekalut korostavat kodin henkeä ja tunnelmaa.

sisustus-vintage-10 sisustus-vintage-2

Jo eteistilassa käy ilmi sisustuksen tyyli ja asunnon värimaailma. Yksinkertaista, mutta silti oikein lämminhenkistä ja kodikasta.

sisustus-vintage-1

Asunnon sisustus sopii myös hienosti yhteen talon ulkokuoren kanssa. Tarkempia tietoja asunnosta voit katsoa 55 Kvadrat -sivuilta.

Kuvat 55kvadrat.se / Anders Bergstedt

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Riutalla pussilakanat
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke