Search
Close this search box.

Visby – designin ja elämyksien kaupunki

visby-tott-bungalow-1

Jos kaipaat lomakohteeltasi designia, ruokaelämyksiä ja todellisia elämyksiä kannattaa suunnata katse Gotlannin saarella sijaitsevaan Visbyn kaupunkiin ja siellä Tott hotelliin. Tyylikkäästi sisustetut bungalowit tarjoavat tyylikkäät puitteet laadukkaaseen lomailuun. Hyvän ruoan ja mahtavien merimaisemien lisäksi pääset nauttimaan hienosti kalustetuista huoneistoista.

visby-tott-bungalow-2

Skandinaavinen sisustustyyli on luonnollisesti vahvasti läsnä.

visby-tott-bungalow-3

Omalla terassilla pääset nauttimaan auringonpaisteesta, jos et halua suunnata suoraan rannalle.

visby-tott-bungalow-4

Sisustukseen on todella panostettu ja täällä rahoilleen saa todella vastinetta. Juuri sopivan pelkistettyä, jotta ympäröivä luonto ja merimaisema pääsevät oikeuksiinsa.

visby-tott-bungalow-5

Sisustuksen mustavalkoinen tyyli ja laadukkaat kalusteet luovat jopa luksusmaisen vaikutelman.

visby-tott-bungalow-6

Suuret lasiovet avaavat näkymän suoraan omalle terassille ja merelle.

visby-tott-bungalow-7

Visbyn lisäksi Gotlannin saarelta löytyy myös paljon muuta nähtävää ja koettavaa. Lomareissun kohteeseen voit puukata esimerkiksi MatkaVekalta.

Kuvat totthotell.se

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Riutalla pussilakanat
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke