Search
Close this search box.

Vita kattovalaisimet

valaisin-vita-1

Vitan pöyhkeät ja yksilöllisen malliset kattovalaisemet tuovat tilaan ripauksen romantiikkaa ja herkkyyttä. Esimerkiksi Eos kattovalaisimessa on käytetty aitoja lintunjen sulkia, jotka ovat jääneet sivutuotteena muusta teollisesta valmistuksesta.

valaisin-vita-2

Kuvassa ylhäällä vasemmalla oleva Cloud valaisin tuo nimensä mukaisesti pilvet tilaan. Se on valmistettu puuvillasta ja paperista. Kävyn muotoa mukaileva Conia valaisin sen sijaan on valmistettu muovista ja valkoisen lisäksi se on saatavilla myös kuparin värisenä. Kaikki valaisimet ja eri kokovaihtoehdot löydät Room21 -verkkokaupasta

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Mustat valaisimet tuovat kontrastia sisustukseen
Musta väri antaa valaisimelle ajattoman tyylikkään ilmeen ja tuo samalla näyttävää kontrastia sisustukseen. Kun syysillat pimenevät entistä aikaisemmin, onkin syytä kiinnittää huomiota tilan valaistukseen.
Piristä kodin kevättä upeilla sisustusuutuuksilla tai yllätä rakkaimpasi kauniilla klassikolla.
Nyt sinulla on loistava tilaisuus hankkia designin upeimpia klassikoita ja upeita uutuuksia. Finnish Design Shop -verkkokauppa tarjoaa ystävänpäivän kunniaksi tilauksen kahdesta kalleimmasta tuotteesta 15% alennuksen. Poimimme muutamia houkuttelevia ostokohteita, jotka sopivat mukaan monenlaiseen sisustustyyliin.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke