Vita kattovalaisimet

valaisin-vita-1

Vitan pöyhkeät ja yksilöllisen malliset kattovalaisemet tuovat tilaan ripauksen romantiikkaa ja herkkyyttä. Esimerkiksi Eos kattovalaisimessa on käytetty aitoja lintunjen sulkia, jotka ovat jääneet sivutuotteena muusta teollisesta valmistuksesta.

valaisin-vita-2

Kuvassa ylhäällä vasemmalla oleva Cloud valaisin tuo nimensä mukaisesti pilvet tilaan. Se on valmistettu puuvillasta ja paperista. Kävyn muotoa mukaileva Conia valaisin sen sijaan on valmistettu muovista ja valkoisen lisäksi se on saatavilla myös kuparin värisenä. Kaikki valaisimet ja eri kokovaihtoehdot löydät Room21 -verkkokaupasta

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.

Valitse täydellinen tyyli terassillesi

Terassikalusteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon terassin olosuhteet sekä tietysti minkälaisia materiaaleja halutaan käyttää ja voiko terassikalusteita hyödyntää myös sisätiloissa.

Sohvan muotokieli muuttaa tilan sisustusta

Sohvan muotoilu vaikuttaa sisustuksen tunnelmaan, tyyliin ja toiminnallisuuteen.