Search
Close this search box.

White Pearl

Val d’Iséren lähettyvillä sijaitseva Chalet White Pearl on todellinen alppimatkailijan lomahelmi. Tämä upeissa maisemissa sijaitseva lomapaikka tarjoaa ylellistä luksusta vaativammankin lomailijan makuun.

Neliöitä ja huoneita riittää vaikka muille jakaa. Hienostunut tunnelma alppimaisemissa tarjoaa jotain ainutlaatuista ja ikimuistoista.

Rauhallinen ja neutraali sisustus rauhoittaa mieltä ja takaa hyvän viihtyvyyden. Vaaleat sävyt saavat mukavaa vastapainoa paljon käytetystä puumateriaalista, joka antaa lämpöä sisustukseen.

Makuuhuoneet ovat tilavia ja niissä on omat kylpyhuoneet, joten pariskuntien lomaillessa kaikki saavat myös omaa rauhaa.

Talosta löytyy myös oma pieni kylpyläkeidas, jonne on mukava kokoontua nauttimaan raikkaan ulkopäivän päätteeksi hyvästä seurasta ja tietenkin polskimaan altaaseen. Lisää tästä upeasta lomakohteesta voit lukea Chalets Pearl -verkkosivuilta, mistä löydät myös yhteystiedot kohteen vuokraamiseen.

Kuvat chaletspearl.com

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Olohuoneen sisustus jouluna
Kaunis jouluinen tunnelma valtaa tämän tyyliltään harmonisen rauhallisen sisustuksen, joka antaa pienille yksityiskohdilla mahdollisuuden nousta esiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Jouluinen tunnelma alkaa hiljalleen valtaamaan tämän tyylikkäästi sisustusten kodin ilmettä. Tumma laattalattia antaa kivan kontrastin vaaleille huonekaluille ja muille sisustuselementeille.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke