Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Yksinkertaisen ylellinen sisustus

sisustus-sekoitus-tyyleja-makuuhuone

Suuret tummat seinäpinnat tuovat näyttävää kontrastia tämän rennon, mutta tyylikkään kaksion sisustukseen, jossa on päätetty yhdistää olohuone ja makuuhuone yhdeksi tilaksi. Näin suuret huonekalut ja sisustusesineet saavat ilmavuutta ympärilleen, muodostaen samalla boheemin arvokkaan tunnelman. Asunto löytyy Entrancen listoilta.

sisustus-sekoitus-tyyleja-olohuone-makuuhuone

Katon reunoja kiertää kaunis koristeellinen boordi, joka luo näyttävän yksityiskohdan tummien seinien ja valkoisen katon välille. Myös korkeat lattialistat antavat oman viimeistellyn lisän kokonaisuuteen.

sisustus-sekoitus-tyyleja-yksityiskohdat

Luonnonvärinen puulattia yhdistyy vastaavasti ruskean sävyisiin vintage henkisiin kalusteisiin. Pitkälle seinälle on tuotu printtejä hauskalla kiinnitysmenetelmällä. Koko seinän levyiseen lankaan saa helposti lisättyä ja vaihdettua printtejä sekä muita julisteita.

sisustus-sekoitus-tyyleja-tummat-seinat sisustus-sekoitus-tyyleja-keittio

Kaunis luontoaiheinen tapetti sointuu täydellisesti keittiön sisustuksen värimaailmaan. Avonainen työskentelytaso saa lisäilmettä rennosti katosta roikkuvista valaisimista sekä metallitankoon ripustetuista esineistä.

sisustus-sekoitus-tyyleja-keittiotasot sisustus-sekoitus-tyyleja-ovet

Tapetti kiemurtelee hauskasti pitkin seinää aina eteiseen asti, jossa Muuto E27 riippuvalaisin ja Hay Loop Stand naulakko korostavat heti alkuun kodin rentoa tyyliä.

sisustus-sekoitus-tyyleja-eteinen

Mustan, valkoisen, puun ja luonnoläheisten sävymaailma antaa kodikkaan ja lämpimän pohjan sisustuksella.

 Kuvat entrancemakleri.se

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Nuku pehmeästi ja mukavasti Unipussin suojassa, joka kulkee kätevästi mukana kesän mökkireissuilla, kyläilyillä ja sopii hyvin myös lahjaksi ystävälle.
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.