Yksiön neliöt tehokäytössä

1.2.2016

alkovi-yksio-neliot

Tukholmassa loistavalla sijainnilla oleva yksiö ottaa neliöt tehokkaasti ja tyylikkäästi haltuun. Sisustuksen modernit vaaleat pinnat pitävät huolen riittävästä valoisuudesta ja uniikkia ilmettä kokonaisuuteen antaa harmaa betonilattia. Huomaa myös pitkän seinustan elävä harmaa pinta. Kohdetta myy Alexander White.

kalusteet-yksio-neliot

Sänky sijaitsee omassa alkovissaan ja sen saa halutessaan piiloon liukuovien taakse. Tilaan on saatu mahtumaan myös muhkean kokoinen sohva yhteistä oleskelua varten. Kirjahyllyn sisältö antaa mukavasti väriä ympärilleen.

sanky-yksio-neliot

Alkoviin on tehty lisää säilytystilaa ja laskutasoa tarjoava hyllykkö, joka on upotettu huomaamattomaksi osaksi seinärakennetta.

yksio-neliot

Kattoa kiertävät spottivalot pitävät huolen kodin tunnelmasta ja valoisuudesta yhdessä seinään upotetun sisustustakan kanssa.

seinapinta-yksio-neliot

Sohvan vierestä löytyy paikka kirjoituspöydälle, jonka kaunis kevyt ilme sopii täydellisesti tällaiseen pieneen tilaan.

sohva-yksio-neliot

Valkoinen sohva on löytänyt kaverikseen kauniit sinertävät koristetyynyt. Seinän upea struktuuri nousee näyttävästi esiin katon spottien sekä muiden valaisimien ansiosta.

sisustus-yksio-neliot

Tila ei tunnu yhtään ahtaalta alkovin liukuovien ollessa kiinni. Taustalla seinän kaareva muoto tarjoaa hyvän paikan pyöreäpöytäiselle ruokaryhmälle.

keittio-yksio-neliot

Lasiteline seinällä tarjoaa paikat viini- ja cocktaillaseille.

vaatehuone-yksio-neliot

Tilan perältä löytyy pääsy vaatekomeroon, josta löytyy selkeät paikat kaikelle.

kylpyhuone-yksio-neliot

Valkoinen iso laatta tuo ryhtiä kylpyhuoneeseen ja taittuvien lasiovien ansiosta tila pysyy mahdollisimman avarana.

Kuvat alexanderwhite.se 

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.