Yksiön pirteä sisustus

31.5.2016

yksio-sisustus-tyyli

Valloittavan pirteä tunnelma ja sisustuksen yksityiskohtaisuus hurmaavat tässä Tukholmassa sijaitsevassa 40-neliöisessä yksiössä, joka yhdistelee vanhaa ja uutta. Valkoisen ja mustan värien harmonia nousee upeasti esiin takaseinän turkoosin kukkatapetin ansiosta ja kokonaisuutta täydentävät käytännölliset säilytyskalusteet sekä yleinen kodikkuus. Asunnon myynti-ilmoitus löytyy täältä.

yksio-sisustus-kontrasti

Tikashyllykkö sekä String säilytyskaluste nostavat arjen käytössä tärkeät esineet esiin tuoden samalla tuiki tarpeellista säilytystilaa. Lattiavalaisimeksi valittu Design House Stockholmin Cord korostaa myös sisustuksen rentoa, mutta tyylikästä ilmettä.

yksio-sisustus-tapetti

Koristeellinen turkoosinvihreä kukkatapetti tuo juuri sopivasti romantiikka sitoen samalla sisustuksen värit yhdelle isolle pinnalle.

yksio-sisustus-turkoosi

Lautaseinät tuovat kodikkuutta ja lämpöä paljolti valkoisen hallitsemille pinnoille. Väriloistoa ja turkoosia värikarttaa noudattelee vastaavasti kaunis pintakulunut lipasto.

yksio-sisustus-keittio

Valkoiseksi maalattu vanha puulattia korostaa upeasti keittiön kiiltäviä mustia pintoja. Huomaa myös takaseinällä mustaksi maalattu patteri.

yksio-sisustus-keittio-musta

Tässä yksiössä yhdistyvät neliöt huomioiden avara pohjaratkaisu sekä rohkeasti tyylitelty sisustus, jossa on yhtenäinen linja.

yksio-sisustus-keittio-yksityiskohdat

Kuvat historiskahem.se

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.