Yksiön rento ja huoleton sisustus

Sisustusideat

Kodikas ja valoisa sisustus

Runsas määrä luonnonvaloa korostaa sisustuksen skandinaavista tyyliä, jonka rauhallinen värimaailma korostaa tilojen estetiikkaa.

Sopivan hillitty ja rennon kodikas sisustus

Tässä tyyliltään skandinaavisen selkeässä ja rauhallisessa sisustuksessa vallitsee mukavan rento ja kodikas tunnelma.

Sisustuksen lämmin tunnelma

Suuret ikkunat kutsuvat luonnon osaksi tämän kodin sisustusta, jossa vallitsee miellyttävän lämmin ja tyylikäs tunnelma.

yksion-estetiikkaa-sisustus

Huolettoman rento sisustus ja vaaleat sävyt ovat vallanneet tämän 35 neliöisen yksiön sisustuksen. Esillä olevat tavarat on karsittu aika lailla minimiin, mutta sekaan mahtuu kuitenkin sopivasti pieniä yksityiskohtia, jotka tuovat kokonaisuuteen mukavaa kodikkuutta. Asunto löytyy myynnistä 55kvadrat -sivuilta.

kalusteet-yksion-estetiikkaa-sisustus

Kalusteet sopivat hyvin yhteen ja vaikka niitä on melko vähän, on yhdistelmään tuotu pientä mielenkiintoa tekstuureiden ja eri materiaalien muodossa.

sanky-yksion-estetiikkaa-sisustus

Säilytystlipaston päällä seinää vasten nojaa mustaksi maalattu puulevy, jota voisi käyttää magneetti- ja muistitauluna.

keittio-yksion-estetiikkaa-sisustus

Pienessä asunnossa kannattaa aina muistaa kalusteiden helppo liikuteltavuus. Myös niiden kevytrakenteisuus pitää tilan tunnelman miellyttävän avarana eikä tilaan tule liian hallitsevia elementtejä.

ruokapoyta-yksion-estetiikkaa-sisustus

Keittiöpöytä syntyy helposti vaikkapa määrämittaan leikatusta vanerilevystä, jonka alle voi laittaa tilaan ja tyyliin sopivan jalan.

eteinen-yksion-estetiikkaa-sisustus

Kuvat 55kvadrat.se

Tutustu myös