Search
Close this search box.

Yksityiskohdat muokkaavat sisustusta

mustavalkoinen-sisustus-yksityiskohdat-1

Tarkkaan harkitut yksityiskohdat muovaavat sisustuksesta asukkaansa näköisen sekä luovat samalla kodille omaleimaisen tunnelman. Tämä Emma Fischerin (Emma hos) stailaama sisustus on loistava esimerkki siitä miten yksinkertaisen kevyeen sisustustyyliin saadaan lämpöä ja aitoutta.

mustavalkoinen-sisustus-yksityiskohdat-2

Tekstiilit, viherkasvit, printtitaulut ja entuudestaan olemassa olevien tavaroiden ja koriste-esineiden harkittu sijoittelu voi saada aikaan ihmeitä. Kun kokonaisuudessa huomioidaan vielä se, että tunnelmat, tekstuurit ja tyyli jatkuvat läpi asunnon eri tilojen syntyy lopputuloksesta jotain mielenkiintoista.

mustavalkoinen-sisustus-yksityiskohdat-3

Jotain vanhaa, jotain uutta ja ehkä vähän sisustuslehtien sivuilta lainattua. Siinä lyhykäisyydessään resepti onnistuneeseen sisustukseen.

mustavalkoinen-sisustus-yksityiskohdat-4

Luonnolliset materiaalit ja tekstuurit tuovat aina kodikkuutta.

mustavalkoinen-sisustus-yksityiskohdat-5

Ikkunalaudat ovat mainio paikka korostaa tilan syvyysvaikutelmaa.

mustavalkoinen-sisustus-yksityiskohdat-6

Vaikka tilat ja neliöt usein sanelevatkin ehtoja sisustuksen suunnittelussa kannattaa kalusteiden ympärille jättää mahdollisimman paljon tilaa. Näin ne nousevat aivan eri tavalla esiin eivätkä huku seinäpintojen tylsyyteen.

mustavalkoinen-sisustus-yksityiskohdat-7

Tässä keittiössä neliskanttin saareke yhdessä ruokapöydän ääressä muodostavat todella mielenkiintoisen kokonaisuuden. Lisää Emman tekemiin stailauksiin voit tutustua hänen verkkosivuillaan.

Kuvat emmahos.se / Jonas Berg

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Kaunis jouluinen tunnelma valtaa tämän tyyliltään harmonisen rauhallisen sisustuksen, joka antaa pienille yksityiskohdilla mahdollisuuden nousta esiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke