Yksityiskohdista kokonaisuudeksi

olohuone-yksityiskohdat

Tässä Milla Alftanin suunnittelemassa olohuoneessa vallitsee ihanan harmoninen tunnelma. Huolimatta hyvin vaaleasta yleisilmeestä, tilasta on saatu mielenkiintoinen kokonaisuus. Katon muodot korostuvat ledivalaistuksen ansiosta ja luovat tilaan ikään kuin oman kattoikkunan. Tasaisesti hajoava valaistus luokin tilaan pehmeän tunnelman, jota on sitten korostettu yksittäisillä valaisimilla. Harkitut värit ja sävyt toistuvat muutamissa eri elementeissä ja yhdistyvät näin toimivaksi yhdistelmäksi, jota voi tilanteen mukaan piristää räväkämmillä väripilkuilla ja somisteilla. Lisää Millan töistä voit katsoa hänen Facebook-sivuiltaan.

Kuva Milla Alftan

Mustilla valaisimilla näyttävää ilmettä ja lämmintä tunnelmaa sisustukseen

Musta väri antaa valaisimelle ajattoman tyylikkään ilmeen ja tuo samalla näyttävää kontrastia sisustukseen. Kun syysillat pimenevät entistä aikaisemmin, onkin syytä kiinnittää huomiota tilan valaistukseen.

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.

Valitse täydellinen tyyli terassillesi

Terassikalusteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon terassin olosuhteet sekä tietysti minkälaisia materiaaleja halutaan käyttää ja voiko terassikalusteita hyödyntää myös sisätiloissa.