Search
Close this search box.

Yksityiskohdista kokonaisuudeksi

olohuone-yksityiskohdat

Tässä Milla Alftanin suunnittelemassa olohuoneessa vallitsee ihanan harmoninen tunnelma. Huolimatta hyvin vaaleasta yleisilmeestä, tilasta on saatu mielenkiintoinen kokonaisuus. Katon muodot korostuvat ledivalaistuksen ansiosta ja luovat tilaan ikään kuin oman kattoikkunan. Tasaisesti hajoava valaistus luokin tilaan pehmeän tunnelman, jota on sitten korostettu yksittäisillä valaisimilla. Harkitut värit ja sävyt toistuvat muutamissa eri elementeissä ja yhdistyvät näin toimivaksi yhdistelmäksi, jota voi tilanteen mukaan piristää räväkämmillä väripilkuilla ja somisteilla. Lisää Millan töistä voit katsoa hänen Facebook-sivuiltaan.

Kuva Milla Alftan

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Syksy loistaa nyt kauneimmillaan tarjoillen upeita värejä. Ylellisen pehmeät tekstiilit ovat mitä parhain keino ehostaa sisustusta vuodenaikaankaan sopivilla sävyillä ja täydentää tilojen tunnelmaa.
Matolla on helppo rajata tilan toimintoja toisistaan. Samalla se tuo myös pehmeän ja kodikkaan yksityiskohdan sisustukseen.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke