Ylellinen makuuhuone Penthousessa

Makuuhuone saa olla muutakin kuin huone, jossa nukutaan ja kerätään voimia tulevaan päivään. Parhaimmillaan se on tila, jossa unelmat ja haaveet pääsevät valloilleen kaiken kauniin keskellä. Kuvan makuuhuoneen sisustuksesta on vastannut Milla Alftan. Sängyn lisäksi tästä kauniista makuuhuoneesta löytyy pieni pöytätaso, jonka peilipinta hohkaa tilan vaaleaa ilmettä.

Sänky on tämän tilan kuningatar. Kaunis pääty ja upea valaistus yhdessä jalkopäässä sijaitsevan muhkean rahin kanssa tekevät sängystä todella kutsuvan. Yöpöytiin on helppo kätkeä kirja jos toinenkin. Seinä sängyn yllä tulee hieman ulospäin, mikä luo toimivaa syvyysvaikutelmaa.

Upeat yksityiskohdat ja materiaalien yhdistelmä luovat valloittavan kokonaisuuden. Kiiltäväpintainen tuoli ja timantinmalliset valaisimien jalat hehkuvat ylpeinä tässä tilassa, jonka tyylistä voidaan helposti käyttää sanaa luksus.

Kuvat alftan.fi

6 KOMMENTIT

  1. Hei Lotta!

    Sängynpäädyn penkkiä myy Sisustusliike S.a.l.i., http://www.sali.me. Se on tilaustuote, mutta toimitusajan ei pitäisi olla hurjan pitkä. Penkki on upea! :) T. Milla

  2. Hei ihastuin tuoliin suunnattomasti. Mistä tuoli on hankittu, aivan ihana!

  3. Hei Minna,

    Kyseinen sängynpääty löytyy Tempurin mallistosta. Muistaakseni pääty on kiinni rungossa, joten varmuudella en osaa sanoa, saako sitä ostettua myös irrallisena. Toivotaan näin :)

  4. Mistä toi ihana sängynpääty on hankittu? Etsin itselleni päätyä ja en ole löytänyt mistään mitään mielenkiintoista.

Comments are closed.