Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Ylellinen makuuhuone Penthousessa

Makuuhuone saa olla muutakin kuin huone, jossa nukutaan ja kerätään voimia tulevaan päivään. Parhaimmillaan se on tila, jossa unelmat ja haaveet pääsevät valloilleen kaiken kauniin keskellä. Kuvan makuuhuoneen sisustuksesta on vastannut Milla Alftan. Sängyn lisäksi tästä kauniista makuuhuoneesta löytyy pieni pöytätaso, jonka peilipinta hohkaa tilan vaaleaa ilmettä.

Sänky on tämän tilan kuningatar. Kaunis pääty ja upea valaistus yhdessä jalkopäässä sijaitsevan muhkean rahin kanssa tekevät sängystä todella kutsuvan. Yöpöytiin on helppo kätkeä kirja jos toinenkin. Seinä sängyn yllä tulee hieman ulospäin, mikä luo toimivaa syvyysvaikutelmaa.

Upeat yksityiskohdat ja materiaalien yhdistelmä luovat valloittavan kokonaisuuden. Kiiltäväpintainen tuoli ja timantinmalliset valaisimien jalat hehkuvat ylpeinä tässä tilassa, jonka tyylistä voidaan helposti käyttää sanaa luksus.

Kuvat alftan.fi

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Nuku pehmeästi ja mukavasti Unipussin suojassa, joka kulkee kätevästi mukana kesän mökkireissuilla, kyläilyillä ja sopii hyvin myös lahjaksi ystävälle.
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.