Ylellisesti New Yorkissa

eleganttia-tyyli-newyorkissa-oleskelu

Brooklynista, New Yorkista löytyy ylellinen yli 20 huoneen kokoinen asunto, jonka historia ulottuu aina 1880-luvun lopulle. Tämän asunnon upea sisustus kunnioittaa tyylikkäästi talon vanhaa alkuperää ja nostaa esille hienosti talon henkeen kuuluvia yksityiskohtia. Asunnon myynti-ilmoitus löytyy ESNYstä.

eleganttia-tyyli-newyorkissa-makuuhuone

Makuuhuoneita on moneen lähtöön. Tässä ihana valkoisen ja harmaan sävyinen kokonaisuus, josta löytyy myös ihana viihtyisä divaaninurkkaus, jonka kaareva ikkunaseinä tuo tilaan samalla luonnonvaloa. Kodikkuutta ylelliseen tyyliin tuo sängyllä olevat lukuisat tekstiilit sekä käytännöllinenkin nahkarahi jalkopäässä.

eleganttia-tyyli-newyorkissa-lueskelunurkkaus eleganttia-tyyli-newyorkissa-pukeutumistila

Ja kun näissä neliömäärissä liikutaan niin löytyypä tästä makuuhuoneesta myös oma pukeutumishuonekin, kristallivalaisimien saattelemana.

eleganttia-tyyli-newyorkissa-olohuone

Taide on olennainen osa tämän kodin sisustusta. Se tuo viimeistellyn ilmeen sekä samalla myös pirteitä väriläiskiä tilojen sisustukseen.

eleganttia-tyyli-newyorkissa-ruokailutila-mantteli

Takkoja löytyy useasta tilasta. Koristeelliset mantteliosat tuovat upee vastapainoa moderneille design kalusteille.

eleganttia-tyyli-newyorkissa-ruokailutila eleganttia-tyyli-newyorkissa-makuuhuone-sisustus

Aina tyylikäs musta tuo valkoisten seinien ja puun väristen lattioiden rinnalle eleganttia särmää.

eleganttia-tyyli-newyorkissa-oleskelutila eleganttia-tyyli-newyorkissa-kylpyhuone

Ylellinen kylpyhuone paistattelee marmorilaattojen loisteessa.

eleganttia-tyyli-newyorkissa-portaikko

Juhlavan näköinen puinen portaikko huokuu menneitä vuosikymmeniä ja antaa lämmintä ilmettä designin ja valkoisen keskelle. Huikea kokonaisuus, jota ei voi kuin ihastella ja haaveilla.

Kuvat esny.se

Jaa tämä juttu:
Finlayson Villipedot ja Selviytyjät lakanat
Finlaysonin eläinaiheiset lakanat tuovat ihanan lempeää ja kodikasta tunnelmaa makuuhuoneeseen. Rauhallinen mustavalkoinen värimaailma sopii hyvin mukaan monenlaiseen sisustustyyliin sekä kotiin että mökkimaisemiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Syksy loistaa nyt kauneimmillaan tarjoillen upeita värejä. Ylellisen pehmeät tekstiilit ovat mitä parhain keino ehostaa sisustusta vuodenaikaankaan sopivilla sävyillä ja täydentää tilojen tunnelmaa.
Kähler Urbania kynttilätalo Herregård
Todella hurmaava koriste-esine, jossa kynttilänvalo hehkuu kauniisti talon ikkunoiden sisältä. Kähler Urbania sarjaan kuuluu paljon eri muotoisia kynttilätaloja, joista löytyy varmasti jokaiselle mieluinen.

Myyjä: Nordic Nest

Design House Stockholm Block valaisin
Harri Koskisen suunnittelema todellinen klassikko, joka kestää aikaa ja katseita. Löytää paikkansa helposti vaikkapa senkiltä tai yöpöydältä. Mainio vaihtoehto myös lahjaksi.

Myyjä: Nordic Nest

Käperry lakanoihin
Ylellistä satiinia

Finlayson Kashmir satiinilakanoiden kaunis Paisley-kuosi ja ylellisen pehmeä tuntu tekee makuuhuoneesta entistä houkuttelevamman.

Myyjä: Finlayson