Ylellisiä neliöitä

Tukholman ytimessä sijaitseva suuri 233 neliömetrin kokoinen koti hurmaa avaruudellaan ja valoisuudella. Huoneet ovat suuria ja selkeitä. Seinäpinnoilla elää talon mielenkiintoiset muodot rakenteet. Keittiössä kokkaustilasta huolen pitää iso saareke.

Olohuoneesta löytyy runsaasti tilaa suurellekin perheelle. Kookkaan sohvaryhmän ympärille on mukava kerääntyä viettämään aikaa ja seurustelemaan. Värikkäät tyynyt sohvalla tuovat energistä ilmettä muuten valkoiseen tilaan.

Olohuoneen toisessa kulmauksessa kahvipöydän ympärille on sijoitettu miellyttävillä taljoilla varustetut nojatuolit. Tähän on kiva tulla selailemaan lempiblogejaan.

Portaikko on avara ja valoisa. Näkymä on huikea ja kokonaisuuden täydentää portaikon yllä roikkuva kattokruunu.

Makuuhuoneen  valaisutus on tunnelmallinen. Kattoparrut ja muut koristeelliset pinnat luovat mielenkiintoisia varjoja seinille. Voit tutustua lisää kohteeseen välittäjän verkkosivuilla.

Kuvat skeppsholmen.se

Syksyn lämpimät värit mukana sisustuksessa

Syksy loistaa nyt kauneimmillaan tarjoillen upeita värejä. Ylellisen pehmeät tekstiilit ovat mitä parhain keino ehostaa sisustusta vuodenaikaankaan sopivilla sävyillä ja täydentää tilojen tunnelmaa.

Mustilla valaisimilla näyttävää ilmettä ja lämmintä tunnelmaa sisustukseen

Musta väri antaa valaisimelle ajattoman tyylikkään ilmeen ja tuo samalla näyttävää kontrastia sisustukseen. Kun syysillat pimenevät entistä aikaisemmin, onkin syytä kiinnittää huomiota tilan valaistukseen.

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.