Ylellistä tyyliä arjen sisustukseen

16.9.2016

sisustus-tyyli-yksityiskohdat-olohuone

Tämä upeaan kuntoon remontoitu Tukholmassa sijaitseva kolmio hurmaa tyylikkäällä ilmeellään, jota korostaa tilojen suuri huonekorkeus. Tasapainoisen vaalea värimaailma saa hienoja vivahteita sisustuksen yksityiskohdista sekä upeista kontrasteista, joita syntyy sekä värien että materiaalien osalta. Kohde on myynnissä ESNYllä.

sisustus-tyyli-yksityiskohdat-taide

Olohuoneen sisustus muodostuu tyylikkään sohvaryhmän ympärille. Seinällä olevan taulun huikea tunnelma ja värimaailma toistuu näyttävästi pienissä yksityiskohdissa ja sisustuksen koriste-esineissä. Messingin ja kullan sävyt tuovat vaaleaan yleisilmeeseen kivan elegantin, jopa ylellisenkin lisän.

sisustus-tyyli-yksityiskohdat-pariovet

Tila jatkuu olohuoneesta pariovien läpi tilavaan keittiöön.

sisustus-tyyli-yksityiskohdat-keittio

Keittiön ilmeessä on samaan aikaan mukavan rentoa ja hienostunutta tyyliä. Marmoritasot, valkoinen seinälaatta ja näiden rinnalla kiiltävät yksityiskohdat muodostavat kerta kaikkiaan hienon yhdistelmän. Kodikkuutta tilaan on saatu luonnollisen sävyisillä verhoilla, joiden kerroksellisuus tuo myös oman näyttävyytensä sisustukseen.

sisustus-tyyli-yksityiskohdat-ruokapoyta sisustus-tyyli-yksityiskohdat-keittiokaapit sisustus-tyyli-yksityiskohdat-makuuhuone

Makuuhuoneessa tilan käyttö on maksimoitu sängyn taakse sijoittuvalla kaappiratkaisulla. Hauska yksityiskohta löytyy myös ikkunamaisesta peilistä seinällä. Koristeellinen tapetti tuo romanttisen kontrastin eleganttiin tyyliin ja värimaailmaan.

sisustus-tyyli-yksityiskohdat-kylpyhuone

Kylpyhuoneessa ylellisyydestä viestii marmorilaatat ja kultaiset yksityiskohdat mm. hanoissa, vetimissä. Tämä täydentää upeasti kodin hienostuneen tunnelman.

Kuvat esny.se

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.