50-luvulta nykyaikaan

10.11.2011

Tämän Taalainmaalla sijaitsevan talon asukkaat rakastuivat maisemiin Siljan-järven rannalla. 50-lukulainen talo ei ollut heidän unelmiensa mukainen, liian uusi ja turhan pienikin, mutta he tekivät siitä unelmiensa talon.

Keittiön korkkimaton alta löytyi näin ihana puulattia, joka maalattiin hillityn ruudulliseksi.

Vanhan patinoituneen ruokapöydän ympärille on kerätty erilaisia kunnostettuja tuoleja ja saatu aikaan kodikas ja rento ruokailuryhmä.

Huolella valitut yksityiskohdat luovat tämän huoneen viihtyisän tunnelman. Taulunkehykset toimivat hyvin näköjään ilman taulujakin!

Tässä makuu- ja pukeutumishuoneen yhdistelmässä voi rauhallisen väriskaalan keskellä levätä ja ladata akkuja, ja taas laittautua uuteen rientoon.

Vanhan kuluneen rautasängyn aiemmasta loistosta muistuttavat prameat kultaiset koristeet. Röyhelötyynyt sopivat tyyliin, luonnon väreissä tekstiilit vielä tuovat kauniisti pehmeyttä valkoisen keskelle. Seinälle maalatut ranskankieliset lauseet korvaavat taulun.

Kuvat: tidningenlantliv.se

Aurinkotuolit

Arjen eksotiikkaa terassille

Sika-Design kalusteet tuovat kivaa pientä eksotiikkaa arjen sisustukseen ja kesäterassin ilmeeseen.

FDB Møbler huonekalut
Nojatuolit

Tyylikäs ja tasapainottava puu

Puu on materiaalina tasapainottava ja aina tyylikäs lisä sisustukseen. FDB Møbler tarjoaa useita upeita vaihtoehtoja kodin eri tiloihin.