Search
Close this search box.

Aava sohva, nojatuoli ja pöytä muodostavat mainion kalustekokonaisuuden terassilla

Laadukkaat ja käytössä mukavat terassikalusteet ovat olennainen osa viihtyisää terassia. Aava sohva, nojatuoli ja pöytä muodostavat tyylikkään kokonaisuuden, jonka äärellä mahtuu viettämään aikaa useampikin henkilö.

Aava 3-istuttava sohva

Tyylikäs ja selkeälinjainen Aava sohva mustalla aluminiirungolla on ajattoman elegantti valinta terassikalusteeksi. Paksut ja sopivan pehmeät selkä- ja istuintyynyt ovat erittäin mukavat käytössä ja vettä hylkivän materiaalin ansiosta ne pärjäävät mainiosti vaihtelevassa kesäsäässä. Kevyen runkonsa ansiosta sohva on helppo siirreltävä.

Aava terassikalusteet

Aava kalusteryhmään kuuluu kaksi eri kokoista sohvaa ja kulmasohva, joiden lisäksi voit täydentää kokonaisuutta myös saman sarjan nojatuolilla ja pöytävaihtoehdoilla. Aava terassikalusteet sopivat täydellisesti mukaan skandinaaviseen terassityyliin yhdistäen kauniisti jämäkän alumiinin, kestävät puukomposiitista tehdyt yksityiskohdat sekä miellyttävän tuntuiset ja helppohoitoiset istumatyynyt.

Veke Aava terassikalusteet

Aava kalusteet nyt alennuksessa Veke -verkkokaupassa. Ostoksille pääset tästä.

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Riippukeinu terassille
Täydennä terassin tai parvekkeen tunnelmaa helposti liikuteltavalla riippukeinulla, jonka hellässä sylissä voit nauttia aurinkoisista päivistä.
Kauniit matot tuovat terassille mukavasti kodikkuutta ja pehmentävät tunnelmaa. Matoilla saat helposti myös muokattua ja täydennettyä terassin värivalintoja.
Polttopuiden ja puuhommien tekeminen sujuu paremmin sekä turvallisemmin laadukkailla Fiskarsin valmistamilla kirveillä.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke