Search
Close this search box.

Mökki

Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Sisustusinspiraatiota mökkimaisemista olohuone

Villa Voimapolku on Kuusamossa, Rukan matkailukeskuksen alueella sijaitseva paritalo, jonka toisessa puolikkaassa sijaitseva huoneisto tarjoaa tyylikkäät puitteet lomailuun. Sisustus henkii lämmintä ja sopivan modernia mökkitunnelmaa, jossa luonnonläheiset ruskeat värisävyt sekä runsaat puupinnat ovat pääroolissa. Suurista ikkunoista avautuvat näkymät ympäröivään luontoon kruunaavat sisustuksen tunnelman ja tarjoavat ihasteltavaa ympäri vuoden.

Kotikin voi tuntua mökiltä

Tämän mökin sisustuksesta saa paljon hyviä inspiraatioita oman mökin ja kodin sisustamiseen, varsinkin jos kaipaat jotain muuta kuin pelkistettyjä vaaleita pintoja. Tarkemmin huoneistoon ja sen sisustukseen voit tutustua kohteen vuokrasivuilla. Tiedä vaikkapa innostuisit varaamaan itsellesi loman tästä upeasta lomapaikasta!

Olohuone, ruokailutila ja keittiöt yhdistyvät viihtyisäksi kokonaisuudeksi, mikä on tietenkin omiaan lomakohteessa, jossa vietetään tiiviisti aikaa yhdessä. Toisaalta sama pätee kyllä ihan perinteiseen arkiasumiseen. Jostain syystä perheen jäsenet tuppaavat kovin usein hakeutumaan keittiöpöydän ääreen tekemään omia askareitaan.

Sisustuksen tasapaino syntyy väreistä

Suuri kulmasohva tasapainoilee värinsä puolesta seinäpintojen ja hieman vaaleamman sävyisen lattian kanssa. Verhoilun kevyt tekstuuri yhdistyy upeasti saman värisen maton kanssa, joita löytyy myös muualta tilasta. Ruokailutilan tuolien ja keittiökaappien harmaan eri sävyt tulevat esiin myös viltissä, ikkunapuitteissa sekä huoneiden tummissa ovissa. Yleisvaikutelma on todella tasapainoinen.

Tunnelma ja tyyli jatkuu yhtenäisenä myös makuuhuoneiden puolelle. Vino katto antaa mukavasti syvyysvaikutelmaa ja nostaa huonekorkeutta. Katto on seinäpintoja hieman vaaleampi, joka keventää yleisilmettä eikä syö liikaa valoa. Kattoon upotetut spotit ovat mainio valinta yleisvalaistukseksi.

Kun kyse on tilapäistä majoitusta tarjoavasta paikasta, on säilytystilaa tietysti hieman rajoitetummin verrattuna normaalin kotiin. Toisaalta oman kodin asumisessakin kannattaa tarkkaan miettiä, voiko säilytysratkaisuita optimoida jollain tapaa, jotta se ei syö liikaa tilaa makuuhuoneista ja oleskelutiloista.

Upeista luontomaisemista on syytä ottaa kaikki ilo irti. Yläkerran oleskelunurkkaus toimii viihtyisänä lukunurkkauksena tai omana rauhottumispaikkana. Raskaan sohvan sijaan tilasta löytyy kaksi muhkeaa nojatuolia sekä lämpöä tilaan tuova pehmeä pyöreä matto ja rahi. Huomaa myös taulun graafinen ilme seinällä. Sen värity soinutavat täydellisesti sisustukseen. Sijoittelu seinävalaisimen alapuolelle nostaa myös taulun entistä näyttävämmin esiin.

Yläkerran oleskelunurkkauksessa voi ihastella upeista maisemista ja ottaa hetken omaa aikaa. Kaksi muhkeaa nojatuolia tarjoavat täydellisen paikan rentoutumiseen yksin tai ystävän seurassa. Pyöreä matto ja rahi tuovat lisälämpöä tilaan. Seinävalaisimen alle, sopivasti valokeilaan sijoitettu taulu hehkuu kauniisti sisustuksen värimaailmaa.

Kylpyhuoneessa moderni ilme syntyy suurista harmaista seinälaatoista, pitkästä allastasosta sekä taustavalaistusta peilistä. Allastason alapuolelle jäävä tila on hyödynnetty sijoittamalla sinne avohylly, jossa mahtuu säilyttämään esimerkiksi pyyhkeitä ja muuta tarpeistoa.

Tämä upea talo on osoitus siitä, että mökkikohteen voi sisustaa monella tapaa, myös siten kuin se olisi koti arkikäytössä. Tästä kohteesta saa paljon hyvää inspiraatiota oman kodin ja mökin sisustamiseen. Mikäli loma Rukan kauniissa maisemissa kiinnostaa tai kaipaat hieman hengähdystaukoa arjesta, kurkista ihmeessä kohteen sivuille ja varaa lomasi Rukalta.

Kuvat lomarengas.fi

Jaa tämä juttu:
Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.
Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla. Pellavasta tehty pussukka on mitä mainioin säilytyspaikka pienemmille tavaroille kuten vaikkapa saippuoille. Tervattu puukiulu tuo aitoa saunatunnelmaa sekä kaupunkikotiin että mökille. Leikkisä Lapuan Kankureiden Eläinten sauna laudeliina on hauska mökkituliainen tai riemastuttaa omaa saunaa. Pelkistetyn tyylikäs lämpömittari on jokaisen saunan vakiovaruste. Eikä pidä tietenkään unohtaa sitä tärkeintä, löylykauhaa. Lisämukavuutta saunahetkiin saat pehmeillä saunatyynyillä.

Hukka Design höyrykivet

Asettele Hukka Design höyrykivet kiukaalle pihisemään ja nauti pehmeistä löylyistä. Nämäkin ovat hauska vieminen ystäväperheen mökille. Nyt on vuoden parhain aika nauttia saunomisesta, joten kurkista mitä kaikkea muuta kivaa löytyy saunaan Kaurilan Sauna -verkkokaupasta.

Jaa tämä juttu: