Anna Herold, sisustussuunnittelija

Olen Anna Herold, sisustussuunnittelija.

Rakastan sisustamista ja sen vuoksi olen päätynyt alalle. Töitäni on näkynyt lehdissä ja näyteikkunoissa, sekä kodeissa ja yrityksissä. Aluksi aloitin sisustamisen harrastekursseilla, sitten kävin vuoden mittaisen ammatti tutkinnon ja heti sen jälkeen perustin yritykseni Tilasuunnittelu Anna Y.

Olen aina sisustanut; klassinen tarina, sisustin pienestä pitäen huonettani, sitten omaa kotiani ja nyt muiden koteja.

Sisustussuunnittelun parhaita puolia on se, kun saa luoda tiloja joissa on persoonallisuutta, kekseliäisyyttä ja rohkeutta. Pidän siitä, että on uutta ja vanhaa, lainattua ja tuunattua. Mielenkiintoinen sisustustyyli syntyy nimenomaan siitä kun sekoittaa palasia keskenään ja asettaa ne niin että silmä lepää mihin tahansa katsookin.

”Usein minulta kysytään, millainen on sisustustyylini.. vastaan siihen että asiakkaan näköinen…”

Toivoisin että tulevaisuudessa ihmiset osaisivat ottaa sisustamisen huomattavasti rennommin ja ymmärtäisivät että sisustaminen on hauskaa ja luovaa ja se on tarkoitettu ennen kaikkea omaan viihtymiseen.

Tässä Lontoo blogissa tutustutaan Lontoon sisustusmaailman, -paikkoihin, -ihmisiin ja -ilmiöihin. Tarkoituksena on avata sekä omia että lukijoiden silmiä ja nähdä hiukan pintaa syvemmälle. Työurakka kestää vuodesta puoleentoista ja sinä aikana aion etsiä, tutkia, kuvata, kirjoittaa ja näyttää millaista sisustussuunnittelu on Kuningaskunnassa.

JAA
Edellinen artikkeliPuinen sängynpääty
Seuraava artikkeliPääsiäiskoristeet