Search
Close this search box.

Arabia

Hurmaavat muumimukit löytävät paikkansa monenlaisiin kattauksiin ja viihtyisiin kahvitteluhetkiin. Valikoimasta löytyy paljon talven ja joulun juhlakauden teemaan sopivia mukeja, jotka tuovat iloista mieltä ympärilleen.
Muumimuki alkuperää kunnioittaen

Muumimukit jaksavat ihastuttaa vuodesta toiseen. Talvikauteen sopivat kuvitukset tuovat iloista mieltä juhlapöytään ja kahvihetkiin. Yhdistelemällä muutamaa eri teemaan ja tyyliin sopivia kuvituksia saat aikaan miellyttävän rentoa ilmettä kattauksiin. Kaikkien mukien ei suinkaan tarvitse olla erilaisia, vaikka Muumimukeista onkin kyse.

Alkuperää kunnioittaen muki tuo sopivan hämyistä tunnelmaa. Siinä Muumiperheen väki on kerääntynyt pöydän ääreen kuuntelemaan Muumipapan tarinoita. Mustavalkoinen väritys on helppo liittää mukaan monenlaiseen kattaukseen. Samasta kuvituksesta löytyy myös muita astioita, joilla täydennät kauniisti kokonaisvaikutelmaa.

Muumimukit

Muita joulun ja talven kattauksiin sopivia mukeja ovat mm. Nuku hyvin, Muumipappa ja Mäenlasku, joissa tulee upeasti esille ajankohtaan liittyvä kuvitus aina takkapuiden kantamisesta lumileikkeihin ja retkeilyyn. Perinteisten posliinimukien lisäksi saatavilla on myös upeita kauniita lasi- ja emalimukeja. Sparkling Stars mukissa Muumipappa tunnelmoi juhlakautta, Let It Snow mukissa Muumipeikko ja Niiskuneiti ihastelevat talven lumisadetta ja Gifts mukissa kiiruhdetaan lahjapakettien kanssa.

Muumimukit ABC

Muumi ABC mukien kylkeä koristaa nimikkokirjaimet sekä Muumilaakson eri hahmot. Nämä mukit sopivat loistavasti vaikkapa lasten omiksi mukeiksi. Näin voit välttää jatkuvasti pesukoneen täyttävät mukivuoret.

Lasiset Muumi glögimukit ovat juhlakauden ehdoton hitti ja ne ovat myös mainio valinta lahjaksi kaikille muumien ystäville. Kultasävyiset kuvat tuovat ihanaa kimalletta ja ilmettä juhlakattauksiin. Kuvitukset ovat saatavilla myös tavallisella värityksellä. Halutessasi voit täydentää kokonaisuutta glögikannulla.

Nämä ja paljon muita ihania Muumi-mukeja sekä -astioita myynnissä Cervera -verkkokaupassa.

Jaa tämä juttu:

Muumi Hento lumisade

Hento lumisade tuo Muumien talven mukaan kattauksiin ja kodin sisustukseen. Kuvitus perustuu vuonna 1957 ilmestyneeseen Taikatalvi-kirjan alkuperäiskuvitukseen. Nimensä mukaisesta ihanan hento ja talvisen tunnelmallinen. Myynnissä Finnish Design Shopissa

Jaa tämä juttu:

Esteri-astiasarja tuo Arabian nostalgisen kuvion juhlistamaan 100-vuotista Suomea. Kaunis sininen kukkakuvio sopii täydellisesti vaikkapa itsenäisyyspäivän juhlakattaukseen. Kuvion on suunnitellut Esteri Tomula aikoinaan tehtaan satavuotisjuhlan kunniaksi. Myynnissä Finnish Design Shop -verkkokaupassa

Jaa tämä juttu:

Tove Janssonin värikäs kesämaisema kiertää ihanan eloisaa uutta Muumi mukia, joka kantaa nimeä Muumilaakso. Tutut hahmot ja kesäinen maisema luovat näyttävän taiteellisen ilmeen tälle mukille, joka sopii vaikkapa lahjaksi Muumi mukien ystäville. Hanki omasi Finnish Design Shopista.

Jaa tämä juttu:

muumi-lumihevonen

Lumihevonen-sarja tuo ihastuttavat Muumit keskellä talvista ja lumen peittämää Muumilaaksoa. Nämä hauskat ja tunnelmalliset astiat sopivat täydellisesti lähestyvän talven kattauksiin ja kahvihetkiin. Mukin ja kulhon lisäksi saatavilla myös hurmaavat minimukit. Myynnissä Finnish Design Shop -verkkokaupassa

Jaa tämä juttu:

muumi-muutto

Uusimmassa Muutto -kuosissa Muumilakson väki päättää lähteä pakoon taivaalta lähestyvää pyrstötähteä. Muutto -kuosin tumma ja grafiinen kuosi tuokin mukavaa tunnelmaa syksyn kattauksiin. Myynnissä Room21 -verkkokaupassa.

Jaa tämä juttu:

Pino on simppeli jalusta kruunukynttilöille. Nimensä mukaisesti jalustoja voi pinota päällekäin ja näin saada kynttilät eri korkeuksiin toisistaan. Yhdistelemällä värejä keskenään saat luotua myös hauskoja raitakokonaisuuksia. Värivaihtoehtoina valkoinen, sininen ja punainen. Andreas Engesvikin Iittalalle suunnittelema jykevä valurautainen Allas kynttilänjalka on tyylikäs sisustuselementti monessa yhteydessä. Se on kaunis sekoitus maskuliinista materiaalia ja herkkää kynttilänvaloa. Allas on saatavilla myös isompana, kuuden kynttilän mallina. Nämä ja muut näyttävät kynttilänjalat löydät Finnish Design Shopista

Jaa tämä juttu:

Muumien Talvimetsä seikkailee nyt myös valloittavissa minimukeissa, joista lohdit paljon pientä kivaa kodin sisustukseen. Myynnissä Finnish Design Shop -verkkokaupassa

Jaa tämä juttu:

 

Arabian 24h Tuokio tuo kattaukseen perinteitä ja tunnelmia mummolasta. Tuokion sininen koristekuviointi herättää nostalgisia tunteita, mutta toisaalta se on myös modernin graafinen yksityiskohta. Sarjan suunnittelusta ovat vastanneet Harri Helorinne ja Jarkko Kallio. Tuotteet myynnissä Finnish Design Shop -verkkokaupassa.

Jaa tämä juttu:

Arabian Runo on tyylikäs ja ajaton astiasarja, joka sopii sekä arkeen että juhlaan. Lautasten lisäksi sarjaan kuuluu myös mukeja sekä kannellinen rasia. Kaikki Runo-astiasarjan tuotteet myynnissä Finnish Design Shopissa.

Kuva finnishdesignshop.fi

Jaa tämä juttu: