Arabia

Muumi muki Muumilaakso

Tove Janssonin värikäs kesämaisema kiertää ihanan eloisaa uutta Muumi mukia, joka kantaa nimeä Muumilaakso. Tutut hahmot ja kesäinen maisema luovat näyttävän taiteellisen ilmeen tälle mukille, joka sopii vaikkapa lahjaksi Muumi mukien ystäville. Hanki omasi Finnish Design Shopista.

Muumit muuttaa

muumi-muutto

Uusimmassa Muutto -kuosissa Muumilakson väki päättää lähteä pakoon taivaalta lähestyvää pyrstötähteä. Muutto -kuosin tumma ja grafiinen kuosi tuokin mukavaa tunnelmaa syksyn kattauksiin. Myynnissä Room21 -verkkokaupassa.

Kynttilöillä pimeyttä vastaan

Pino on simppeli jalusta kruunukynttilöille. Nimensä mukaisesti jalustoja voi pinota päällekäin ja näin saada kynttilät eri korkeuksiin toisistaan. Yhdistelemällä värejä keskenään saat luotua myös hauskoja raitakokonaisuuksia. Värivaihtoehtoina valkoinen, sininen ja punainen. Andreas Engesvikin Iittalalle suunnittelema jykevä valurautainen Allas kynttilänjalka on tyylikäs sisustuselementti monessa yhteydessä. Se on kaunis sekoitus maskuliinista materiaalia ja herkkää kynttilänvaloa. Allas on saatavilla myös isompana, kuuden kynttilän mallina. Nämä ja muut näyttävät kynttilänjalat löydät Finnish Design Shopista

Arabia 24h Tuokio

 

Arabian 24h Tuokio tuo kattaukseen perinteitä ja tunnelmia mummolasta. Tuokion sininen koristekuviointi herättää nostalgisia tunteita, mutta toisaalta se on myös modernin graafinen yksityiskohta. Sarjan suunnittelusta ovat vastanneet Harri Helorinne ja Jarkko Kallio. Tuotteet myynnissä Finnish Design Shop -verkkokaupassa.

Arabian Runo-astiasarja

Arabian Runo on tyylikäs ja ajaton astiasarja, joka sopii sekä arkeen että juhlaan. Lautasten lisäksi sarjaan kuuluu myös mukeja sekä kannellinen rasia. Kaikki Runo-astiasarjan tuotteet myynnissä Finnish Design Shopissa.

Kuva finnishdesignshop.fi

Muumimuki, Lumileikkejä

Lumileikkejä on talven 2011 muumiuutuus, jossa muumit seikkailevat tuttuun tapaan vaaleassa lumen peittämässä maisemassa rakennellen talviurheilupaikkaa. Tästä ihanasta muumimukista saat mukavaa täydennystä muumiastiastoosi. Mynnissä FinnishDesignShop -verkkokaupassa

Kuvat valmistajan

Vuokramökit Suomessa

Vuokraa mökki tai huvila ja lähde nauttimaan kesästä rentouttaviin maisemiin. Parhaat mökit varataan nyt!