Search
Close this search box.

Joulu

Turvalliset ja helppokäyttöiset LED-kuusenkynttilät tuovat kodin sisustukseen perinteisen joulun tunnelmaa. Saatavilla on myös johdottomia patterikäyttöisiä malleja, joita voi kätevästi ohjata kaukosäätimellä.

Perinteiset kuusenkynttilät ovat olleet osa joulun juhla-aikaa jo vuosikymmenten ajan. Aitojen kynttilöiden aiheuttama palovaara on kuitenkin niin suuri, että on parempi valita turvalliset LED-kuusenkynttilät. Ne ovat kehittyneet viime vuosina itse asiassa melko aidon näköisiksi ja ovat siten ihan varteenotettava vaihtoehto. Aito kynttilän muoto antaa kuusen valaistukselle ihanan ilmeen eikä ole ihan niin moderni mitä pitkillä valosarjoilla koristeltu kuusi.

LED-kuusenkynttilöitä on tarjolla sekä johdollisia että johdottomia, paristokäyttöisiä malleja. Esimerkiksi kullansävyisillä pidikkeillä varustetut Uyuni Mini LED kynttilät pukevat kuusen todella juhlavaan asuun ja ne on helppo sijoittaa haluamiinsa kohtiin oksilla. Paristokäyttöisissä malleissa etuna onkin juuri niiden vaivattomuus ja johdottomuus. Entistä helpommaksi LED-kuusenkynttilöiden käytön tekee ajastintoiminto sekä kaukosäädin, josta kynttilät saa päälle ja sammumaan. Joissain malleissa on myös himmennystoiminto. Kynttilän 3D-liekki saa valon välkkymään aidon näköisesti.

Star Trading Flamme joulukuusenvalot tuovat kaunista koristeellisuutta. Metallisen pidikkeen alaosassa on kaunis koristesydän. Näissäkin kynttilöissä on kaukosäädin, ajastintoiminto ja säädettävä kirkkaus.

Konstsmiden johdottomat LED-kuusenkynttilät löytävät paikkansa myös erilaisista koriste-asetelmista. Saatavilla on hieman eri tavalla muotoiltuja kynttilöitä, joista löytyy omaan joulusisustukseen sopiva vaihtoehto.

Mikäli kaipaat perinteisen kuusenkynttilän tuomaa ilmettä ja tunnelmaa pihakuuseen niin saatavilla on myös ulkokäyttöön sopiva malli. Näin saat täydennettyä pihan jouluilmeen. LED-kuusenkynttilät ovat loistava vaihtoehto luoda lämmintä tunnelmaa kodin sisustukseen. Niiden monipuolisuus ja turvallisuus helpottavat käyttöä monella tapaa. Luo tänä vuonna kynttilänvalon täyttämä joulu.

Jaa tämä juttu:
Lempeät Muumi LED-kynttilät ihastuttavat ja tuovat lämmintä tunnelmaa sisustukseen. Ne sopivat mukaan kattauksiin, senkille tai vaikkapa yövalaisimiksi lastenhuoneeseen.

Muumit seikkailevat lempeästi hehkuvissa LED-pöytäkynttilöissä tuoden lämmintä tunnelmaa talvipäivien keskelle. Tässä punertavassa Lahjat-kynttilässä Muumipeikko kiiruhtaa viemään joululahjoja ystävilleen. Kynttilän punainen väri ja taivaalla tuikkivat tähdet sopivat loistavasti mukaan jouluisiin kattauksiin sekä sisustukseen.

Muumi-aiheiset LED-pöytäkynttilät tuovat pehmeää valoa tilaan ja mikä parasta, ne ovat turvallisia käyttää. Ne löytävät paikkansa esimerkiksi makuuhuoneesta lempeinä yövalaisimina tai olohuoneen senkillä luomassa ihanaa tunnelmaa. Kynttilän sisällä hehkuva ledi valaisee kauniisti ulkopintaa koristavan kuvituksen.

Talven ja joulun teemaan sopivia vaihtoehtoja ovat mm. ”Antaa sataa” -kynttilä, jossa Muumimamma kulkee läpi talvisen metsän sekä ”Kimaltelevat tähdet”, jossa riemuitaan juhlakaudesta yhdessä muiden Muumien kanssa.

Nämä Muurlan LED-kynttilät on suunniteltu sopimaan moneen eri paikkaan sisustuksessa. Ne kiinnittävät juuri sopivasti huomion ja näyttävän yllätävän aidoilta kynttilöiltä. Materiaali muistuttaa oikeaa steariinikynttilää. Ajastimen avulla kynttilän saa sammumaan itsestään, joten se on täydellinen univaloksi perheen pienimmille. Ihastu lisää ja tutustu myynnissä oleviin vaihtoehtoihin Nordic Nest -verkkokaupassa.

Jaa tämä juttu:
Premium joulukuusi on tuuhea ja aidon näköinen tekokuusi, joka luo jouluista tunnelmaa sisustukseen. Se on hoitovapaa kuusi, joka kestää kauniina vuodesta toiseen.

Haaveiletko joulusisustuksesta ilman joulukuusesta putoavia neulasia? Premium joulukuusi on tuuhea ja aidon näköinen tekokuusi, jonka oksia koristaa kaunis valkoinen lumipeite. Mikäli aidon kuusen hankkiminen ei ole esimerkiksi allergiasyistä tai muista tekijöistä johtuen mahdollista, Premium joulukuusi on tyylikäs ja tunnelmallinen vaihtoehto luomaan jouluista ilmettä sisustukseen. Se kestää vuodesta toiseen yhtä kauniina ja sopii hyvin esimerkiksi paikkaan, jossa säännöllinen kuusen kastelu ei ole mahdollista.

Premium joulukuusi on valmistettu palamattomasta PVC:stä ja polyeteenistä. Siinä on valmiina kiinni myös metallinen kuusenjalka, joten kuusi on aika lailla käyttövalmis heti paketista. Kuusen ilme saa kauniin valkoisen hunnun oksille tehdystä ”lumipeitteestä”.

Mikäli jäät kaipaamaan aidon kuusen tuomaa tuoksua, voit halutessasi korvata sen jouluisilla huonetuoksuilla. Skandinavisk huonetuoksujen hienostuneet ja lempeät tuoksut saattelevat sinut ihaniin hetkiin. Tuoksukynttilän lisäksi vaihtoehtoina ovat tuoksutikut, jotka saavat tuoksun leviämään pehmeästi ympäröivään tilaan. Metsäisten tuoksujen lisäksi valikoimasta löytyy tietenkin jouluisia vaihtoehtoja, kuten piparkakut, neilikka, mausteinen jouluappelsiini ja glögi.

Jaa tämä juttu:
LED-kynttilät tarjoavat turvallisen ja helpon vaihtoehdon kynttilänvalossa tunnelmointiin. Ajastin- ja himmennystoimintojen avulla niiden käyttö tulee entistä mukavammaksi.

Aito liekki on aina aito, mutta LED-kynttilät ovat kehittyneet sen verran aidon näköisiksi, että niillä voi hyvillä mielin korvata tavallisen kynttilän – ainakin välillä. Joissain tilanteissa LED-kynttilä on jopa käytännöllisempi ja ennen kaikkea turvallisempi vaihtoehto. Uyuni Lighting LED-kynttilävalikoimassa on tarjolla perinteisten tuikkujen lisäksi kruunukynttilöitä ja pöytäkynttilöitä, joista saa sommiteltua näyttäviä kokonaisuuksia mm. kattauksiin ja koristeasetelmiin.

LED-kynttilät ovat parhaimmillan lastenleikeissä, joihin aidot kynttilät eivät sovellukaan. Herkästi syttyvät materiaalit (esimerkiksi heinät, koristeoksat yms.) asetelmissa eivät aiheuta päänvaivaa, kun käyttää LED-kynttilöitä. Niinpä paloturvallisuuden näkökulmasta paristokäyttöiset kynttilät tarjoavatkin uusia turvallisia vaihtoehtoja sisustuksen kynttiläasetelmiin.

Perinteisen valkoisen rinnalle on tullut tyylikkäitä värivaihtoehtoja, minkä ansiosta LED-kynttilät löytävät paikkansa kattauksista entistä paremmin. Musta, hempeän ruskea, harmaa ja juhlavan punainen ovat kaikki hillityn kauniita sävyjä, jotka sopivat mukaan monenlaiseen sisustukseen sekä kattauksiin. Eri korkuiset pöytäkynttilät antavat myös hyvin mahdollisuuksia kauniin kynttiläasetelman luomiseksi.

Kynttilälyhdyssä LED-kynttilä näyttää entistä aidommalta. Lepattava 3D-liekki vaikuttaa yllättävän aidolta kun sitä katsoo lasipinnan läpi. LED-kynttilän yksi hyvistä puolista verrattuna tavalliseen kynttilään on sen luoma tunnelma ilman haitallisia kemikaaleja, joita voi päästä syntymään ympäröivään tilaan varsinkin jos kynttilöitä on paljon.

Himmennystoiminto viimeistelee tunnelman

Uyuni kaukosäätimellä voit säätää kynttilän valotehoa kolmiportaisesti ja näin hienosäätää niiden luomaa tunnelmaa. Tämä saattaa olla tarpeen varsinkin jos olet sijoittanut suuren määrän kynttilöitä yhteen paikkaan.

Mikä onkaan parempi tapa piristää pimeitä talvi-iltoja kuin sijoitella pieniä tuikkuja ympäri taloa vailla huolta niiden paloturvallisuudesta. Kylpyhuoneen pesualtaan reunalla hehkuvat LED-tuikut tai kodin spa-osastolla romanttista tunnelmaa luovat kynttilät ovat helppo keino tehdä pimeistä illoista ihanan tunnelmallisia.

Valkoinen tuikku ei tietenkään sovi aina joka paikkaan. Onneksi saatavilla on myös mustia LED-tuikkuja, jotka tarjoavat ihanaa kontrastia asetelmiin ja sopivat usein paremmin erilaisiin asetelmiin. Saatavilla on myös kartion ja kuusen muotoisia LED-kynttilöitä.

Uyuni Lightingin valikoimasta löytyy myös kauniita kynttilänjalkoja. Tuo ripaus kromin tai messingin kiiltoa ja lisää juhlan tuntua.

Kätevä ajastintoiminto säästää paristoja

Ajastintoiminnon ansiosta kynttilät eivät jää päälle ja näin paristot kestävät pidempään käytössä. Voit asettaa kynttilät sammumaan automaattisesti 4, 6, 8 tai 10 tunnin päästä.

Kynttilät helposti päälle ja pois kauko-ohjaimella

Uyuni Lighting kynttilöiden yksi parhaita puolia on niiden kytkeminen päälle ja pois kaukosäätimen avulla. Voit käyttää säädintä yhden tai useamman kynttilän samanaikaiseen sammuttamiseen. Kaukosäätimellä voi hallita rajoittamatonta määrää valoja. Säädinvaihtoehtoina löytyy myös minimalistisen tyylikäs ovaali valkoinen säädin, jossa kätevä magneettikiinnitys.

Kynttilöiden ja kaukosäätimen lisäksi saatavilla on myös joulukuusenoksiin kiinnitettäviä pidikkeitä, joilla voit viimeistellä kuusen ilmeen turvallisesti aidon näköisillä kruunukynttilöillä. Myynnissä on myös tyylikkäitä kynttilänjalkoja, jotka sopivat täydellisesti Uyuni Lightingin kynttilöihin.

Uyuni Lighting tuotteita myyvät mm. Nordic Nest, Valaisinmestari, Ellos ja Homeroom

Jaa tämä juttu:
Adventtikynttelikkö on perinteikäs talven ja erityisesti joulunajan koriste, joka luo kotiin lämmintä tunnelmaa sekä kauniin pehmeää valoa.
Atelje Lyktan Adventure adventtikynttelikkö

Helpot ja turvalliset sähkökäyttöiset kyntteliköt

Adventtikynttelikkö on kiva lisä ikkunalaudalle, senkille tai hyllykölle, jossa se tuo tunnelmallista valoa ympäröivään tilaan. Sähkökäyttöinen adventtikynttelikkö on myös turvallinen vaihtoehto, jonka voi jättää huoletta päälle. Johdolla varustettujen kynttelikköjen rinnalle on tullut myös paristokäyttöisiä pienempiä vaihtoehtoja, joita voi sijoitella vapaammin eri puolille sisustusta.

Kuvassa näkyvä musta Ateljé Lyktan Adventure kynttelikkö on moderni ilmestys ja kooltaan hieman leveämpi. Se tuo juhlavaa ja näyttävää ilmettä sisustukseen.

Adventtikyntteliköt

Navida kynttilänjalka on kaunis ja tyylikäs, Elias kynttelikössä viisi kynttilää nousevat juhlavasti ylöspäin kaarevalta jalustalta, Gustavo kynttelikön krominen väri tuo upean lisän moderniin sisustukseen, messinkinen Natale 3 on persoonallinen valinta, Vide kynttelikkö taas hurmaa kulmikkuudellaan, musta Milano kynttelikkö myötäilee kattokruunuista tuttuja muotokieltä, Arrow on minimalistisen tyylikäs ja Elflugan on pirteä ilmestys ikkunalaudalla.

Kynttelikköjä on saatavilla nykyään todella monenlaisia. Perinteisen kolmiomallisen kynttelikön rinnalle on tullut vaikka mitä muotoja. Osassa kyntteliköistä on aidolta näyttävät hieman lepattavat liekkivalot, kun taas modernimmissa malleissa kynttelikkö koostuu ohuista pitkistä ”pilleistä”, joiden päässä on pieni ledi. Mikä parasta sisustajan kannalta, jokaiseen sisustustyyliin löytyy sopiva kynttelikkö niin värin, materiaalin kuin muotoilunkin puolesta.

Lumiukkokynttelikkö

Perinteisten ja modernien kynttelikköjen lisäksi saatavilla on myös hieman leikkisämpiä vaihtoehtoja, jotka löytävät paikkansa vaikkapa lastenhuoneesta. Esimerkiksi kuvan lumiukkokynttelikkö on todella hurmaava ja varmasti monen lapsen mieleen. Tai mitä jos tämä hauska kynttelikkö toivottaisi joulunajan vieraat ja talon asukkaat iloisesti vastaan heti eteisessä?

Note kynttelikkö

Note kynttelikkö on todella tunnelmallinen, metallinen kynttelikkö, joka pysyy tukevasti pystyssä ilman jalustaa. Muotoilu saa tämän kirkon urkujakin muistuttavan kynttelikön melkein kuin leijumaan ilmassa. Värivaihtoehtoina musta ja harmaa.

Kaareva Vind kynttelikkö on sekä kaunis että tyylikäs valinta joulusisustukseen. Jos kaipaat ylellisempää ja juhlavampaa ilmettä, voit valita esimerkiksi hieman korkeamman kullanvärisen Max kynttelikön.

Perinteinen aidon kynttilän adventtikynttelikkö

Välillä on kuitenkin mukavampi nauttia oikeasta tulesta. Perinteinen neljän kynttilän adventtikynttelikkö on osa kodin joulua ja sen kanssa voi seurata joulujuhlan lähestymistä koko perheen kesken. Oikeilla kynttilöillä toimiva kynttelikkö on helppo sijoittaa kattauksiin ja muualle, kun siinä ei ole häiritseviä johtoja. Alla muutamia kauniita vaihtoehtoja, joita pystyy viimeistelemään ajankohtaan sopivilla lisäkoristeilla. Muistathan kuitenkin huomioida paloturvallisuuden.

Ajaton ja klassinen kivikeraaminen Ernst adventtikynttelikkö on tyylikäs valinta. Siitä on saatavilla myös modernimpi valkoinen värivaihtoehto. House Doctorin Ring on siro metallinen kynttelikkö, josta on saatavilla eri kokovaihtoehtoja. Voit vaikka yhdistää kaksi eri kokoista kynttelikkö upeaksi kokonaisuudeksi kattaukseen. Ferm Living Bowl on jämäkkä musta messinkinen kynttelikkö neljälle kynttilälle, saatavilla myös messinginvärisenä. House Doctor Advent kynttelikkö tuo metallista samppanjan sävyä sisustukseen.

Valkoinen Iittala Nappula kynttelikkö on kaunis klassikko, jonka lempeä muotokieli puhuttelee. Ernst kynttilänjalka neljälle on pelkistetyn tyylikäs valinta. Seimi on hieno varjokuva Beethlehemin seimestä ja kiva koriste ihan sellaisenaan. Lignano Sabbiadoro kynttelikön siro muoto ja messinki löytää helposti paikkansa kattauksista. Skultuna Misteli kynttilänjalka tuo aimo annoksen koristeellisuutta ja kiiltoa. Hike Collection Alto on kaunis elementti sisustksessa ympäri vuoden ja katosta roikkumaan sijoitettava Bloomingville Jutta kynttilänjalka taas kruunaa ruokailutilan ilmeen.

Valitse omaan sisustukseesi sopiva kynttelikkö ja tuo kodin jouluun tunnelmallista valoa. Loistava valikoima erilaisia kynttelikköjä löytyy ainakin Nordic Nestiltä ja Ellokselta. Myös Homeroomilla löytyy runsas valikoima vaihtoehtoja. Juhlavia vaihtoehtoja ja ylellistä kimallusta löytyy Newportilta.

Jaa tämä juttu:
Valkoinen on talven väri. Se on myös yksi joulun suosikkiväreistä mitä tulee sisustuksen yksityiskohtiin. Lumen määrään emme valitettavasti voi vaikuttaa, mutta sisätiloissa voikin olla juuri niin valkoista kuin haluaa.

Valkoinen on talven väri. Se on myös yksi joulun suosikkiväreistä mitä tulee sisustuksen yksityiskohtiin. Lumen määrään emme valitettavasti voi vaikuttaa, mutta sisätiloissa voikin olla juuri niin valkoista kuin haluaa. Valkoiset Marimekko Urna, Cooee Design Ball ja Iittala Nappula ruukku nostavat joulun kauniit asetelmat, koristeoksat ja muut luomukset upeasti esiin. Ne hehkuvat ihanaa puhtautta ja ajatonta tyyliä. Pyöreät orgaaniset muodot antavat hienostuneen sekä rauhallisen lisän sisustukseen.

Koska talvella ollaan myös paljon pimeän äärellä, kannattaa kiinnittää erityistä huomiota valaistusratkaisuihin. Upea valkoisella marmorijalalla viimeistelty New Works Kizu pöytävalaisin luo pehmeää tunnelmaa tilaan ja löytää paikkansa vaikkapa olohuoneen senkiltä. Modernimpaa twistiä sisustukseen saat Harri Koskisen suunnttelemalla klassikolla Design House Stockholm Block valaisimella, joka on myös hyvä lahjavaihtoehto sisustuksen ystäville.

Kynttilät pitävät huolen talvi-iltojen tunnelmasta

Valaisimien lisäksi tunnelmaa luovat tietenkin kynttilät, joita voikin tuode esiin monella eri tapaa. Scandi Living Stone tuikkukipot ovat kauniin simppeleitä ja niitä on saatavilla eri kokoisina ja värisinä. Useamman ryhmässä niistä saa luotua todella näyttäviä kokonaisuuksia, minkä lisäksi Stone tuikkukipot sopivat hyvin myös osaksi kattauksia. LED-valolla toimivat kynttilät ovat kehittyneet viime vuosina todella paljon ja ne näyttävät jo melko aidoilta. Mikä parasta, ne ovat paloturvallisia ja sopivat siten hyvin myös lapsiperheille ja ikäihmisille. Esimerkiksi Uyuni LED kruunukynttilöissä on hyvänä ominaisuutena myös ajastustoiminto, jonka ansiosta kynttilät eivät unohdu vahingossa päälle. Niihin on saatavilla myös himmennystoiminto kaukosäätimen avulla.

Kähler Urbania kynttilätalot tuovat ihanaa tunnelmaa ja niitä voi hyvillä mielin hankkia vaikka useamman. Urbania kynttilätaloista on saatavilla useita eri malleja, joista löytyy varmasti jokaiselle mieluinen vaihtoehto.

Pehmeät tyynyt kruunaavat jouluisen olohuoneen. Fine Little Day Gran tyynynpäällinen tuo talveen sopivat kuuset kivasti mukaan sisustukseen. Tell me more Washed linen tyynynpäällinen on miellyttävän tuntuista pellavaa ja sopii sisustukseen läpi vuoden. Rope tyynynpäällisessä taas on ihana muhkea neulospinta, joka antaa sille erityisen kotoisan ilmeen. &Tradition Collect Boucle tyyny on taas ylellisen tyylikäs valinta sohvalle tai makuuhuoneen sängylle.

Jaa tämä juttu:
Porot sopivat loistavasti joulunajan koristeluihin, mutta myös muuhun talviaikaan.
Led porokoriste

Porot sopivat loistavasti joulunajan koristeluihin, mutta myös muuhun talviaikaan. Star Trading Neoled poro on veikeästi muotoiltu poron siluetti, joko valaisee lämpimästi pihamaalla. Se sopii toki myös sisälle luomaan ihanaa tunnelmaa.

Valaistu porokoriste

Hieman sirompi vaihtoehto on hankkia kauniin herkät Icy porokoristeet. Niitä on saatavilla kahta eri kokoa ja voit luoda niistä vaikka isomman porolauman olohuoneen senkille. Icy porokoristeet sopivat tunnelmanluojiksi kaikkialle sisustukseen. Paristokäyttöisyyden ansiosta ne löytyvät paikkansa juuri halutusta paikasta. Ihastu näihin ja muihin koristevaloihin Ellos -verkkokaupassa.

Jaa tämä juttu:
Kähler Urbania kynttilätalot ovat todella kauniita keraamisia koriste-esineitä, jotka sopivat loistavasti mukaan sisustukseen pimeän syksyn ja talven ajaksi

Kähler Urbania kynttilätalot ovat todella kauniita keraamisia koriste-esineitä, jotka sopivat loistavasti mukaan sisustukseen pimeän syksyn ja talven ajaksi, mutta yhtä hyvin niitä voi kuitenkin sijoitella hyllyille ja tasoille myös muina vuodenaikoina.

Kähler Urbania talo

Eri mallisten ja kokoisten Urbania talojen sisältä kajastaa kauniisti kynttilän hehkuva loisto luoden lämmintä tunnelmaa ympärilleen. Talojen muodot tuovat tyylikkäitä arkkitehtuurisia piirteitä mukaan sisustukseen. Kauniita yksittäisinä ja entistä näyttävämpiä useamman ryhmässä.

Kähler Urbania kynttilätalo

Mallivaihtoehdoista löytyy mm. kirkko, tornitalo ja tivolirakennus sekä monia muita. Kiiltävä valkoinen antaa taloille hillityn, mutta kuitenkin sopivasti huomattavan ilmeen. Kähler Urbania kynttilätalot ovat loistava vaihtoehto myös lahjapakettiin. Hanki omasi Nordic Nest -verkkokaupasta.

Jaa tämä juttu:
Marimekko Puteli ja Butticula kynttilänjalat ovat kauniita lasista suupuhaltamalla valmistettuja koriste-esineitä kodin sisustukseen.
Marimekko Puteli ja Butticula kynttilänjalat

Marimekko Puteli ja Butticula kynttilänjalat ovat kauniin herkkä lisä sisustukseen. Ne on valmistettu suupuhalletusta lasista ja kynttiläpesänä toimivasta metallipidikkeestä, jonka voi halutessaan myös irrottaa ja näin käyttää esinettä maljakkona. Butticula kynttilänjalan vihreä väri tuo energistä luonnonläheistä tunnelmaa, kun taas kirkas lasinen ja puuterin värinen Puteli tuo oman rauhallisen lisänsä sisustukseen. Tuotteetn on suunnitellut Carina Seth Andersson. Myynnissä Nordic Nest -verkkokaupassa.

Jaa tämä juttu:
Iittala Nappula kynttilänjalat ja kyntteliköt tuovat skandinaavista tyyliä sisustukseen.
Iittala Nappula kynttilänjalat

ALENNUKSESSA nyt Iittala Nappula kynttilänjalat, jotka sopivat täydellisesti joulun sisustukseen ja tietysti mukaan lahjapakettiin. Mustan ja valkoisen lisäksi saatavilla kauniisti kiiltävä teräs, hempeä vedensininen ja sammaleenvihreä. Alennus koskee myös Nappula kynttelikköä, joka viimeistelee juhlakattauksen. Myynnissä Finnish Design Shop -verkkokaupassa. Ostoksille pääset tästä.

Jaa tämä juttu: