Search
Close this search box.

Lasi

Pääsiäinen tuo kevään mukanaan sisustukseen. Veikeät koristeet tuovat iloista ilmettä ja energiaa ympärilleen. Hiljalleen on aika kääntää katseet kohti tulevaa kesää.

Pääsiäinen on monella tapaa merkki lähestyvästä keväästä. Virpomisoksat pajunkissoineen ja värikkäine koristeineen saavat väkisinkin ajatukset kohti kevättä. Pääsiäisen sisustusta voi ehostaa ja täydentää monenlaisilla hauskoilla yksityiskohdilla, jotka löytävät paikkansa sisustuksesta myös pidempään.

Tiput, puput ja munakoristeet kuuluvat tietenkin pääsiäistunnelmaan tuoden samalla kivaa leikkisyyttä kodin ilmeeseen. Kuvissa muutamia ihastuttavia suosikkejamme, jotka sopivat mukaan monenlaiseen sisustustyyliin ja värimaailmaan. Musta, valkoinen ja beige ovat sävyiltään mukavan rauhallisia eivätkä pistä liikaa silmään. Halutessaan kokonaisuutta voi tietysti piristää värikkäimmilläkin yksityiskohdilla.

DBKD Triplets pääsiäispuput ja Swedish Birds tiput löytävät itsensä niin rairuohojen seasta kuin kattauksistakin. Hurmaava puinen Kay Bojesen kaniini on hauska lisä sisustuksessa ympäri vuoden. Hauskasti omilla jaloillaan seisova Happy Feet ei jätä ketään kylmäksi. Nämä ja paljon muita pääsiäiskoristeita löydät myynnissä Nordic Nest -verkkokaupassa.

DBKD Hang Around koristeet ovat myös todella hauska yksityiskohta yhdessä tipujen ja munien kanssa. Hieman neutraalimpaa keväistä ilmettä voit tuoda Muurlan lasisella koristepallolla, jonka sisään voit kätkeä pienempiä koristeita tai vaikkapa viherkasvin alun.

Jaa tämä juttu:
Lasinen sipulimaljakko tuo sisustukseen kaunista tunnelmaa ja nostaa kauden koristekukkaset upeasti esiin. Maljakkoa voi käyttää myös lyhtyinä tuikkukynttilöille. Nämä kauniit Ernst sipulimaljakot täydentävät tyylikkäästi kattauksia ja koristeasetelmia senkillä tai sohvapöydällä.

Lasinen sipulimaljakko tuo sisustukseen kaunista tunnelmaa ja nostaa kauden koristekukkaset upeasti esiin. Maljakkoa voi käyttää myös lyhtyinä tuikkukynttilöille. Nämä kauniit Ernst sipulimaljakot täydentävät tyylikkäästi kattauksia ja koristeasetelmia senkillä tai sohvapöydällä. Maljakoista on saatavilla useita eri koko- ja värivaihtoehtoja, joista löytyy omaan sisustukseen sopiva vaihtoehto.

Inspiroidu lisää ja hanki omasi Ellos -verkkokaupasta.

Jaa tämä juttu:
Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia. Erityisesti isommat maljakot antavat tähän loistavan mahdollisuuden.

Maljakko materiaali ja väri

Maljakon hankinnassa kannattaa huomioda sen soveltuvuus muuhun sisustukseen, ja miten maljakko täydentää värillään sekä materiaalillaan sisustusta eri vuodenaikoina. Lasi on aina ajaton ja sopii mukaan monenlaiseen sisustustyyliin. Keramiikka hehkuu perinteisyyttä ja lämmintä tunnelmaa. Metalliset maljakot voivat taas toimia näyttävänä kontrastina ja tuoda upeaa kiiltoa.

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Kuvan maljakoista löytyy monenlaiseen sisustukseen sopiva vaihtoehto. Fritz Hansen Ikebana-vaasi toimii hyvänä paikkana yksittäisille oksille, joista muotoutuu upeita kokonaisuuksia. Kähler Hammershøi maljakko yhdistää perinteet nykyaikaan. Se on kaunis lisä mille tahansa senkille. Metallin kiiltoa sisustukseen saata Georg Jensen Bloom Botanica maljakolla, jonka muotoilu myös ihastuttaa.

Cooee Design Ball ja Pillar maljakot ovat yksinkertaisuudessan todella kauniita. Iittalan Alvar Aalto maljakko on klassikko vailla vertaansa. Sitä löytyy useassa eri koossa. NJRD Lines maljakko tuo moderneja linjoja ympärilleen ja löytää paikkansa hyvin myös kattauksista. Isommille asetelmille löytyy tilaa Marimekon Urna maljakosta.

Maljakon läpinäkyvyys vaikuttaa myös paljon sen olemukseen ja mahdollistaa esimerkiksi kausivalojen pehmeän hehkun maljakon sisältä. Kirkkaanvärinen iso maljakko taas voi toimia paikkana sesonkiin sopiville koriste-esineille.

Pienet ja isot maljakot täydentävät hyvin toisiin. Kun niitä löytyy eri puolelta sisustusta, kokonaisuus vaikuttaa harkitummalta. Mieti siis myös kokonaisuutta, vaikka olisitkin ihastunut juuri johonkin tiettyyn maljakkoon.

Sesongin kukat ja asetelmat

Syksyn monenkirjava väripaletti tuo upeaa loistoa sisustukseen ja yhdistelee kauniisti värejä toisiinsa. Näyttävä iso auringonkukka maljakossa on melkoinen piristysruiske jo sellaisenaan. Vaihtoehtona kukilla on kerätä maljakkoon oksia, joiden lehdet tuovat luonnon osaksi sisustusta. Vaahteranlehdet, kuusenoksat tai tammipuunoksat terhoineen ovat erinomainen vaihtoehto kukkasille. Sadonkorjuun aikaan voit leikitellä myös viljakimpuilla, jotka ovat todella näyttäviä isompina kimppuina.

Asetelmissa kannattaa huomioida eri kokoiset ja korkuiset elementit, joilla kokonaisuudesta saa entistä moniulotteisemman ja rikkaamman näköisen. Syksyllä asetelma voi oksien lisäksi koostuva vaikkapa sammalesta, jäkälästä tai erilaisista kävyistä.

Lisää tunnelmaa koristevaloilla ja kynttilöillä

Sekä sisällä tai terassilla olevaa asetelmaa voi hyvin korostaa valaistuksen avulla. Pienet paristokäyttöiset ajastimella toimivat koriste-valot täydentävät upeasti asetelmia ja nostavat ne kauniisti esille syysillan pimetessä. Asetelman lähellä oleva tuikkukippo on myös mainio keino valaista kukkia ja maljakoita lämpimällä kynttilänvalolla.

Näillä vinkeillä loihdit jo vaikka mitä upeaa sisustukseen ja saat syksyn hehkumaan entistä tunnelmallisempana. Ihastu ja inspiroidu upeista maljakoista lisää Nordic Nest -verkkokaupassa.

Jaa tämä juttu:
Cane-line Wave sohvapöytä on todella kaunislinjainen ja siro huonekalu, joka löytää paikkansa kesäiseltä terassilta, mutta sopii mainiosti myös sisätiloihin.
Cane-line Wave sohvapöytä

Cane-line Wave sohvapöytä on todella kaunislinjainen ja siro huonekalu, joka löytää paikkansa kesäiseltä terassilta, mutta sopii mainiosti myös sisätiloihin. Pöydän rottinkia muistuttava runko on valmistettu alumiinista, jonka ansiosta se kestää hyvin myös ulkokäytössä. Kaareva pöytälevy on kestävää karkaistua lasia. Wave pöytä on kokonaisuutena veistoksellisen kaunis ja sopii yhteen monenlaisten sohvien sekä terassikalusteiden kanssa.

Myynnissä Finnish Design Shop -verkkokaupassa.

Jaa tämä juttu:
Iittala Aalto maljakosta on saatavilla kirkkaan lisäksi monia näyttäviä värillisiä vaihtoehtoja.

Piristä sisustusta Iittalan todellisella klassikolla, Aalto maljakolla. Finnish Design Shop -verkkokaupassa on nyt alennuksessa valikoima näitä upeita Alvar Aallon suunnittelemia maljakoita, joiden herkkä muotoilu sopii mukaan niin kattauksiin kuin senkin päälle. Aalto maljakko on myös mitä parhain lahja ystävälle tai hääparille. Kirkkaan rinnalla värilliset Aalto maljakot tuovat kivan lisän maljakkoasetelmiin. Voit samalla myös tehostaa muualla sisustuksessa käytettyjä värisävyjä ja nostaa kukkakimput ja muut koristeasetelmat entistä upeammin esiin.

Pelkistetty valkoinen on ajattoman klassinen vaihtoehto ja sopii mukaan monenlaiseen sisustukseen. Hento pellavan tai sammanleenvihreä värinen maljakko tuo lämpimän luonnonläheisin lisän tilan tunnelmaan. Katso kaikki vaihtoehdot Finnish Design Shopissa. Alennukset voimassa rajoitetun ajan. Ostoksille pääset tästä.

Jaa tämä juttu:
Iittalan uutuusvärit ultramariininsininen ja kupari antavat Aalto maljakoille upeaa hehkua.
Iittala Aalto maljakot sininen ja kupari

Iittalan uutuusvärit ultramariininsininen ja kupari antavat Aalto maljakoille upeaa hehkua. Sinisen rauhoittava sävy tuo sisustukseen suomalaiseen maisemaan sopivaa raikkautta ja vivahdetta. Se antaa näyttävän kontrastin ympäröivälle sisustukselle. Toinen uutuusväreistä kupari tuo taas erityistä lämpöä tilan tunnelmaan, sisustusasetelmiin ja kattauksiin.

Iittala Aalto Maljakko sininen

Ultramariininsininen näyttäytyy myös kulmikkaammassa Ruutu-maljakossa. Sininen saa tämän pelkistetyn kauniin muodon näyttämään vedeltä täytetyltä maljakolta, josta nousee esiin toinen toistaan kauniimpia kukka-asetelmia.

Iittala Ruutu maljakko sininen

Ruutu ja Aalto maljakoiden tyylikkäät muodot näillä uusilla väreillä ovat mainio keino tuoda tehosteväriä eri puolille sisustusta. Toisaalta ne myös täydentävät omalla värityksellään jo entuudestaan sisustuksesta löytyviä Aalto- ja Ruutu maljakoita. Ihastu lisää ja hanki omasi Finnish Design Shop -verkkokaupasta.

Jaa tämä juttu:
Marimekko Umpu maljakko on kaunis ja siro lisä sisustukseen. Se istuu upeasti myös kattauksiin.
Marimekko Umpu

Marimekko Umpu maljakko on kaunis ja siro lisä sisustukseen. Se istuu upeasti myös kattauksiin. Umpu maljakkoon mahtuu pienempi kukkakimppu tai kasviasetelma. Kirkkaan värin lisäksi maljakko on saatavalla meripihkan värisenä, joka tuo kivaa luonnonläheistä sävyä sisustukseen.

Marimekko Umpu maljakko

Umpu maljakko on kaunis sisustuselementti missä tahansa ihan jo sellaisenaan. Tämä Carina Seth-Anderssonin suunnittelema maljakko on mainio myös lahjaideaksi. Myynnissä Nordic Nest -verkkokaupassa.

Jaa tämä juttu:
Iittala on tuonut myyntiin 140-vuotisjuhlan kunniaksi Aalto maljakosta hieman erilaisen version, jossa on suipompi ja kapeampi muoto.

Iittala on tuonut myyntiin 140-vuotisjuhlan kunniaksi Aalto maljakosta hieman erilaisen version, jonka suipompi ja kapeampi muoto antaa sille hieman rosoisemman luonteen. Kirkkaan mallin rinnalla värivaihtoehtoina ovat lämpimänä hehkuva kupari, luonnonläheinen sammaleenvihreä sekä ajattoman tyylikäs tummanharmaa. Maljakoita valmistetaan erikoiserä, jokaista numeroidut 2021 kappaletta juhlavuoden mukaan.

Tämä harvinainen Aalto-kokoelmaan kuuluva arkistomalli tuo tyylikästä vaihtelua sisustukseen ja on tietysti myös arvokas keräilykappale. Bumerangia muistuttava muoto saa valon taittumaan maljakon pinnoilta aivan uudella tavalla. Täydellinen lahja jokaiselle Aalto-muotoilun ystävälle.

Aalto-sarjan tuotteet myynnissä Nordic Nest -verkkokaupassa.

Jaa tämä juttu:
Singles' Dayn kunniaksi Finnish Design Shop verkkokaupasta voi hankkia muutamia todellisia designin helmiä mukavasti alennettuun hintaan.
Designaarteita alennuksella

Singles’ Dayn kunniaksi Finnish Design Shop -verkkokaupasta voi hankkia muutamia todellisia designin helmiä mukavasti alennettuun hintaan. Eero Aarnion suunnittelema Pallotuoli sopii täydellisesti olohuoneen lukunurkkaukseen. &Tradition Little Petra nojatuolin ylellisen pehmeä lampaantaljoverhoilu tuo mukavasti lämpöä sisustukseen.

Iittalan Aalto maljakko ja Oiva Toikan suunnittelema Aili lintu täydentävät tyylikkäästi monenlaista sisustusta. Valkomarmorinen Ferm Living Alza samppanjanjäähdytin viimeistelee juhlahetken. Rentoa ja kodikasta säilytystilaa voi tuoda Hakola Lempi hyllyllä ja Verpan Barboy vaunulla. Lämpimän ja graafisen yksityiskohdan syksyiseen ja talviseen sisustuksen saat ryijymäisellä Finarte Tie matolla.

Alennukset voimassa 12.11.2020 asti. Ostoksille pääset tästä.

Jaa tämä juttu:
Marimekko Puteli ja Butticula kynttilänjalat ovat kauniita lasista suupuhaltamalla valmistettuja koriste-esineitä kodin sisustukseen.
Marimekko Puteli ja Butticula kynttilänjalat

Marimekko Puteli ja Butticula kynttilänjalat ovat kauniin herkkä lisä sisustukseen. Ne on valmistettu suupuhalletusta lasista ja kynttiläpesänä toimivasta metallipidikkeestä, jonka voi halutessaan myös irrottaa ja näin käyttää esinettä maljakkona. Butticula kynttilänjalan vihreä väri tuo energistä luonnonläheistä tunnelmaa, kun taas kirkas lasinen ja puuterin värinen Puteli tuo oman rauhallisen lisänsä sisustukseen. Tuotteetn on suunnitellut Carina Seth Andersson. Myynnissä Nordic Nest -verkkokaupassa.

Jaa tämä juttu: