Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Cane-line Wave sohvapöytä

Cane-line Wave sohvapöytä on todella kaunislinjainen ja siro huonekalu, joka löytää paikkansa kesäiseltä terassilta, mutta sopii mainiosti myös sisätiloihin.
Cane-line Wave sohvapöytä

Cane-line Wave sohvapöytä on todella kaunislinjainen ja siro huonekalu, joka löytää paikkansa kesäiseltä terassilta, mutta sopii mainiosti myös sisätiloihin. Pöydän rottinkia muistuttava runko on valmistettu alumiinista, jonka ansiosta se kestää hyvin myös ulkokäytössä. Kaareva pöytälevy on kestävää karkaistua lasia. Wave pöytä on kokonaisuutena veistoksellisen kaunis ja sopii yhteen monenlaisten sohvien sekä terassikalusteiden kanssa.

Myynnissä Finnish Design Shop -verkkokaupassa.

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Tyylikkäät ja samalla rentoa tunnelmaa tuovat kalusteet viimeistelevät kesäterassin ilmeen. Otetaan kesästä kaikki ilo irti ja nautitaan herkutteluhetkistä yhdessä ystävien kanssa viihtyisän ruokailuryhmän äärellä.
Lankuista tehty puinen työpöytä tuo mukavan rustiikkisen yksityiskohdan sisustukseen.
Ajattoman tyylikkäät Havu-tuoteperheen kalusteet voit muokata helposti omaan sisustustyyliin sopiviksi. Pintakäsittele kalusteet juuri sellaisella värillä kuin haluat tai valitse jokin valmiista värivaihtoehdoista.