Search
Close this search box.

Lime

Formaterialin nojatuoleissa ja sohvissa on ripaus menneitä vuosisatoja. Kauniit muodot ja laadukkaat materiaalit yhdessä tekevät näistä upeista kalusteista arvokkaan näköisiä. Rauhallisiin, mutta puhutteleviin värisävyihin verhoillut kalusteet ovat mielenkiintoinen lisä tilassa kuin tilassa. Tutustu Formaterial -tuotteisiin tarkemmin Room21 -verkkokaupassa.

Jaa tämä juttu:

Tämä Varsovassa sijaitseva koti sai nuorekkaan ja energisen värikkään ilmeen arkkitehtitoimisto Widawscy Studio Architekturyn käsittelyssä. Rohkea keltainen/lime seikkailee kalusteissa ja tekstiileissä korostaen tilan yksityiskohtia. Olohuoneen perältä löytyy kompakti työpiste, jonka ympärillä on runsaasti säilytystilaa.

Keittiön saarekkeen ja kaappien puinen pinta pehmentää kokonaisuutta ja lisää kodikkuutta. Seinällä leikkivät sanat rikkovat hauskasti valkoista seinäpintaa.

Ruokailutilan pöydässä ja tuoleissa kohtaavat kaksi eri aikakautta. Moderneja muotoja ja maalaisromanttista koristeellisuutta.

Makuuhuone on rauhoitettu väreistä. Valkoinen ja harmaan eri sävyt luovat puhtaan ilmeen. Päätyseinän kiiltävä tapettikuvio tuo kaivattua koristeellisuutta muuten valkoiseen tilaan.

Kylpyhuoneen puolella löytyy taas olohuoneesta tuttuja värejä.

Kuvat widawscy.pl

Jaa tämä juttu:

Karim Rashidin suunnittelema Inkline on kekseliäästi toteutettu sohvatuoli, jossa tuolin keskiosa on käännetty taaksepäin muodostaen täten tuolin istuinosan. Jäljelle jäävät reunukset muodostavat istuimen selkänojan. Vaikutelma on mielenkiintoinen ja saa tuolin näyttämään todella ilmavalta.

Tuolista on saatavilla myös pienempi yhden hengen malli. Värit ovat Karim Rashidille tyypillisesti kirkkaita ja energisiä.

Kuvat karimrashid.com

Jaa tämä juttu:

Pimeän kesäillan tullen Bloom Pot tuo lämmintä valoa ja iloista tunnelmaa kotipuutarhaan, terassille tai parvekkeelle. Ruukusta löytyy useita eri koko- ja värivaihtoehtoja. Ruukut ovat hauskoja sellaisinaan, mutta palvelevat mainiosti vaikkapa virvokepullojen tarjottimina. Saatavilla sisäisellä valomekanismilla tai ilman. Ruukun lisäksi myynnissä on vastaavia istuimia ja muita sisustustuotteita sekä sisä- että ulkotiloihin. Tutustu tarkemmin valikoimaan ja tuotteisiin valmistajan verkkosivuilla. Ruukkuja näkynyt myynnissä ainakin Stockmann -tavarataloissa

Jaa tämä juttu:

Miina Äkkijyrkän suunnittelema kuosi tuo räväkkyydellään ja värikylläisyydellään iloa ja energiaa makuuhuoneen sisustukseen. Kuosissa kirmaavat vasikat sopivat loistavasti kesäiseen tunnelmaan. Nämä väriloistoa tarjoavat lakanat voit jättää vaikka petaamatta ja niin on rento kesälomalookki valmis.

Katso lisää Marimekko tuotteita täältä.

Jaa tämä juttu:

Kylpyhuone saa mukavaa eloa ja väriä näistä Pagunette suihkuverhoista. Huomioi verhoissa käytettyjä värejä tilan muissa tekstiileissä niin saat kokonaisuudesta harkitun ja viimeistellyn näköisen. Tutustu lisää suihkuverhovalikoimaan Verhokauppa.com -verkkokaupassa.

Kuvat verhokauppa.com

Jaa tämä juttu: