Sagemodern

Tyylikäs loma-asunto Kaliforniassa

tyylikas-lomaasunto-arkkitehtuuri

Kaliforniassa Martis Camp alueella sijaitseva loma-asunto kohoaa tyylikkäänä ja ylväänä sulautuen samalla kauniisti ympäröivään luontoon. Vaikka kyseessä onkin luksustason huvila, on talon suunnitellut Sagemodern osannut hyvin ottaa huomioon rakennuksen luonnonläheisen arkkitehtuurin.

tyylikas-lomaasunto-olohuone

Olohuone on talon keskipisteessä ja se muodostaa viihtyisän oman tilansa syvennetyn lattiatason ansiosta. Näin sohvat eivät erotu suurina huonekaluinua vaan piiloutuvat osittain lattiaan. Näkymät suurista ikkunoista liittävät luontomaiseman osaksi sisustusta.

tyylikas-lomaasunto-sisustus

Asunto pysyy erittäin valoisana, kun myös vastakkainen seinä muodostuu pitkälti lasi-ikkunoista ja -ikkunoista. Hyvän valon ansiosta tumma elegantti sisustus ei pimennä asunto yhtään liikaa vaan tekee siitä varsin tunnelmallisen.

tyylikas-lomaasunto-portaikko

Luonnonläheiset materiaalit ja niiden vahva läsnäolo kalusteissa ja pinnoissa tekevät tiloista samaan aikaan ylelliset, mutta kodikkaat.

tyylikas-lomaasunto-ruokailutila

Yhteisessä avarassa oleskelutilassa sijaitseva ruokapöytä nauttii takkatulen lämmöstä. Tähän on mukava kerääntyä herkuttelemaan illallista.

tyylikas-lomaasunto-keittio

Keittiö sijaitsee omassa ns. syvennetyssä osassaan toimien kuitenkin jossain määrin avokeittiönä. Toimiva ratkaisu kaikin puolin.

tyylikas-lomaasunto-terassinakyma

Ulkoterassi yhdistyy saumattomasti sisätiloihin ja näin neliöt laajenevat lämpimän kesäpäivän ansiosta ulos luontoon.

tyylikas-lomaasunto-keittiosaareke

Osa keittiön toiminnoista on sijoitettu kätevästi suureen keittiösaarekkeeseen, jonka äärellä mahtuu hyvin ruokailemaan useampikin henkilö.

tyylikas-lomaasunto-takkanurkkaus

Kaksi muhkeaa nojatuolia tarjoavat viihtyisän lukunurkkauksen. Mikäs tässä olisi kahvikupillista nautiskellessa.

tyylikas-lomaasunto-kaytava

Paljon käytetyt lasiseinät ovat arkkitehtuurin kannalta merkittävässä osassa. Rakennusmateriaalit ja pinnat sekä sisä- että ulkotiloissa saavat tilat tuntumaan osana luontoa.

tyylikas-lomaasunto-makuuhuone

Makuuhuoneen ikkunasta avautuu näkymät suoraan luontoon ja vuoristomaisemaan.

tyylikas-lomaasunto-lastenhuone tyylikas-lomaasunto-sisaankaynti

Huikea kokonaisuus, jossa tyyliä ja tunnetta. Lisää tähän ja muihin Sagemodernin projekteihin voit tutustua heidän verkkosivuillaan.

Kuvat sagemodern.com

Unelmien talo luonnon keskellä

talo-metsan-keskella-1

Kestävään rakentamiseen ja talosuunnitteluun erikoistunut Sagemodern on suunnitellut tämän Yhdysvalloissa sijaitsevan näyttävän talon, jossa yhdistyy moderni design ja kodikkuus. Talo uppoutuu luonnolliseksi osaksi ympäröivää luontoa ja tarjoaa paitsi paljon asuinneliöitä myös näkymät ympäristöönsä melkeinpä mistä päin tahansa asuntoa katsottuna.

talo-metsan-keskella-2

Rakennuksessa ja designissa käytetyt materiaalit mukailevat luonnollista ympäristöään, jolloin moderni arkkitehtuuri saa talon piirteet näyttämään entistä upeammilta.

talo-metsan-keskella-3

Betoni- ja kiviseinät sisällä toimivat täydellisesti yhteen harmaiden lattialaattojen sekä puisen kattopaneloinnin kanssa. Vaikka värimaailma onkin melko hillitty, tuovat luonnon omat materiaalit tekstuureillaan tilaan lämpöä ja ilmeikkyyttä.

talo-metsan-keskella-4

Avarat tilat korostuvat suuren huonekorkeuden ansiosta. Leveä takka olohuoneen perällä kantaa valoa ja lämpöä pitkälle tilaan.

talo-metsan-keskella-5

Kun neliöitä on runsaasti käytössä, kannattaa hyödyntää mahdollisuudet luoda erilaisia oleskelunurkkauksia muuten vaille käyttöä jääviin tiloihin.

talo-metsan-keskella-6

Tässä penkkinurkkauksessa maistuisi varmasti monelle kupillinen kahvia, samalla ihaillen ikkunasta avautuvaa luontomaisemaa.

talo-metsan-keskella-7

Designkalusteet viimeistelevät sisustuksen ja niiden sävyt yhdistyvät täydellisesti suurien pintojen värimaailmaan.

talo-metsan-keskella-8

Keittiössä vaalea puu valtaa sisustuksen. Leveälle saarekkeelle mahtuu ruokailemaan vaikka koko perhe.

talo-metsan-keskella-9

Kylpuhuoneen tyyli jatkaa muun sisustuksen linjaa. Oma ikkuna tuo luonnonvaloa tilaan ja tarjoaa samalla mahdollisuuden tutkailla tuulessa heiluvia puita rentouttavan kylpyhetken parissa.

talo-metsan-keskella-10

Myös makuuhuoneesta löytyy paljon ikkunoita. Herätessään voi astua suoraan ulos terassille haukkaamaan raitista ilmaa.

talo-metsan-keskella-11

Suuret tilat vaativat suuria elementtejä. Koko allaskaapiston levyinen peili kruunaa tilan ilmeen.

talo-metsan-keskella-12

Myös toisaalla makuuhuoneessa on pääsy suoraan terassille. Täällä voi herätä auringonsäteiden kutitukseen.

talo-metsan-keskella-13

Lastenhuoneessa on upeasti toteutetut kerrossängyt, jotka palvelevat samalla suuri henkistäkin perhettä.

talo-metsan-keskella-14

Allaskaapin ei tarvitse olla aina se perinteinen valkoinen. Tässä mahtuu pesemään hampaiden lisäksi paljon muutakin. Hunajakennomainen lattia tuo mieleen 70-luvun skandinaavisen tyylin.

talo-metsan-keskella-15

Kuppilamaisessa pöytänurkkauksessa voi nautiskella antoisan lounaan tai istahtaa ihmettelemään päivän menoa teekupposen äärellä.

talo-metsan-keskella-16

Talon arkkitehtuuri on todella upeaa. Tilat ovat jatkumoita toisiinsa ja näkymät huoneissa ovat ihailtavan selkeitä. Sisustuksen skandinaavinen tyyli kruunaa avaran pohjaratkaisun ja tilojen selkeän sijoittelun. Todella upea kokonaisuus, jossa yhdistyy amerikkalainen moderni ”mahtipontisuus” ja skandinaavinen selkeys.

Kuvat sagemodern.com

Vuokramökit Suomessa

Vuokraa mökki tai huvila ja lähde nauttimaan kesästä rentouttaviin maisemiin. Parhaat mökit varataan nyt!