Search
Close this search box.

Simone Micheli

Firenzessä, Italiassa sijaitseva asunto on todellinen herkkupala. Ultramodernin valkoisen sekaan on tuotu kirkkaita väriläiskiä, jotka muodostavat asunnon sisustuksen jo pelkästään väriensä ansiosta.

Asunnon suunnittelusta vastannut Simone Micheli on kunnioittanut talon alkuperäisiä rakenteita. Suurin osa seinästä ovat alkuperäisessä muodossaan, toki viimeisteltynä uudella maalipinnalla. Sisustus on melko futuristinen, mutta jollain tavalla herkullinen eikä suinkaan olemukseltaan niin kylmä, mitä näin voimakkaasti valkoisen hallitsema koti voisi olla.

Lastenhuoneessa keltainen väri leikkiää seinäpinnoilla ja kalusteissa. Tehostväreinä vihreä ja sinisen sävyt luovat mielenkiintoisen kokonaisuuden. Värikkäät, pienetkin yksityiskohdat nousevat esiin tässä tilassa.

Valkoinen makuuhuone on todella hillitty ja pelkistetty. Seinustaa koristaa suuri peili, jonka ääressä on helppo pukeutua ja valita päin vaatetus. Tässäkin huoneessa seinälle on kiinnitetty suuri pyöreä peili, johon on printattu tekstiä.

Kuvat simonemicheli.com

Jaa tämä juttu: