Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Avarassa keittiössä

Ruokailutila ja keittiö yhdistyvät toisiinsa tässä avarassa asunnossa, jonka arkkitehti Elaine Cecconi on suunnitellut itselleen. Moderni pelkistetty ilme saa lämmintä tunnelmaa massiivisesta ruokapöydästä sekä ruokailutilan ja olohuoneen toisistaan erottavasta takasta.

Keittiö huokuu valkoista. Pakolliset isommat kaappitilat sijaitsevat allastason ja saarekkeen yhteydessä. Pientavarat ja koriste-esineet voidaankin sitten säilyttää tyylikkäästi näkyvillä. Seinään on toteutettu omalaatuinen avohyllykkö. Näin asiat löytyvät helposti ja ne ovat aina saatavilla ilman kaappien availua. Samalla pienet purnukat ja muut rasiat tuovat väriä ja ilmettä muuten minimalistiseen tilaan. Tutustu lisää arkkitehtitoimisto Cecconi Simone -verkkosivuilla.

Kuvat cecconisimone.com

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Nyt sinulla on loistava tilaisuus hankkia designin upeimpia klassikoita ja upeita uutuuksia. Finnish Design Shop -verkkokauppa tarjoaa ystävänpäivän kunniaksi tilauksen kahdesta kalleimmasta tuotteesta 15% alennuksen. Poimimme muutamia houkuttelevia ostokohteita, jotka sopivat mukaan monenlaiseen sisustustyyliin.
Naantalin asuntomessuilla sijaitseva Honka Haiku (kohde 3) yhdistelee kauniisti japanilaistyyliä suomalaiseen saaristomaisemaan.