Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Avohyllyt keittiössä

keittio-avohyllyt

Avohyllyt avartavat kettiön ilmettä ja ovat erittäin miellyttävät käytössä. Avohyllyt vaativat keittiön siisteydeltä hitusen enemmän, koska kaikki tavarat ovat suoraan nähtävillä. Toisaalta ne myös tuovat mukavasti lisäväriä ja ilmettä keittiön tunnelmaan ja sisustukseen. Kuvan keittiön sisustuksen on suunnitellut Shirley Meilesels. Lisää hänen projekteihinsa voit tutustua Mhouse Inc -verkkosivuilla.

Kuva mhouseinc.com

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Nyt sinulla on loistava tilaisuus hankkia designin upeimpia klassikoita ja upeita uutuuksia. Finnish Design Shop -verkkokauppa tarjoaa ystävänpäivän kunniaksi tilauksen kahdesta kalleimmasta tuotteesta 15% alennuksen. Poimimme muutamia houkuttelevia ostokohteita, jotka sopivat mukaan monenlaiseen sisustustyyliin.
Naantalin asuntomessuilla sijaitseva Honka Haiku (kohde 3) yhdistelee kauniisti japanilaistyyliä suomalaiseen saaristomaisemaan.