Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Eva Solo kaatimet

Eva Solo jääkaappikaadin ja jääteekaadin esittäytyvät nyt kevään raikkaissa väreissä. Nämä keittiön ilopillerit piristävät keittiön ilmettä ja tuovat iloa kattaukseen. Jääteekaatimessa valmistat suosikkijääteesi helposti itse. Laita teenlehdet suodattimeen, kaada kuuma vesi päälle ja tiputa mausteeksi vaikkapa sitruunaa ja inkivääriä. Anna maustua hetken, poista suodatin ja laita kaadin jääkaappiin jäähtymään. Silikonikauluksesta värivaihtoehdot limenvihreä, auringonkeltainen ja musta. Tutustu vaihtoehtoihin FinnishDesignShop -verkkokaupassa

Kuvat valmistajan

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Nyt sinulla on loistava tilaisuus hankkia designin upeimpia klassikoita ja upeita uutuuksia. Finnish Design Shop -verkkokauppa tarjoaa ystävänpäivän kunniaksi tilauksen kahdesta kalleimmasta tuotteesta 15% alennuksen. Poimimme muutamia houkuttelevia ostokohteita, jotka sopivat mukaan monenlaiseen sisustustyyliin.
Naantalin asuntomessuilla sijaitseva Honka Haiku (kohde 3) yhdistelee kauniisti japanilaistyyliä suomalaiseen saaristomaisemaan.