Eva Solo -viinilasit

Eva Solo -viinilaseissa on vino suuosa, mikä erottaa ne ”tavan” laseista ja tekee viinin nauttimisesta hieman erilaista. Taitavimmat viininmaistelijat löytävät näistä laseista varmasti sekä hyviä että huonoja puolia, mutta ulkoasultaan ne tuovat joka tapauksessa mukavaa vaihtelua kattaukseen. Lasit löytyvät myynnistä Room21 -verkkokaupan kampanjasta, jossa tällä hetkellä tarjolla myös muita tyylikkäitä laseja ruokapöydän moniin kattauksiin.

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.

Valitse täydellinen tyyli terassillesi

Terassikalusteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon terassin olosuhteet sekä tietysti minkälaisia materiaaleja halutaan käyttää ja voiko terassikalusteita hyödyntää myös sisätiloissa.

Sohvan muotokieli muuttaa tilan sisustusta

Sohvan muotoilu vaikuttaa sisustuksen tunnelmaan, tyyliin ja toiminnallisuuteen.