Farrow & Ball

Mielestäni maalien kuningasmerkki on Farrow & Ball.

Ei sen vuoksi että yrityksellä on pitkät perinteet ja arvostus englannissa, eikä senkään vuoksi että maalien raaka-aineet ovat kaikki luonnollisia ja ympäristöystävällisiä. Vaan siksi, että jokainen värikartan 132 sävystä, on niin täydellisesti mietitty, että valitsetpa niistä minkä tahansa, niin lopputulos on varmasti harmoninen, ympäristöön sopiva ja silmää hivelevä.

 

Maalipurkkeja saa 2,5 litran (£ 29) tai 5 litran (£ 50) purkeissa, sekä pikkuruisia näytepurkkeja voi ostaa £ 3,5 hintaan. Mielestäni hinta on laatuun nähden erittäin sopiva.

Farrow & Ball tarjoaa myös laajan kirjon käsinpainettuja tapetteja, josta hauskin oli mielestäni tämä; kultaisilla koppakuoriaisilla koristeltu tapetti…

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.

Valitse täydellinen tyyli terassillesi

Terassikalusteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon terassin olosuhteet sekä tietysti minkälaisia materiaaleja halutaan käyttää ja voiko terassikalusteita hyödyntää myös sisätiloissa.

Sohvan muotokieli muuttaa tilan sisustusta

Sohvan muotoilu vaikuttaa sisustuksen tunnelmaan, tyyliin ja toiminnallisuuteen.